Сезонът на градинските партита е открит! Поне според британското кралско

...
Сезонът на градинските партита е открит! Поне според британското кралско
Коментари Харесай

От чие бельо е във възторг съпругата на крал Чарлз Камила

Сезонът на градинските празненства е открит! Поне съгласно английското кралско семейство, което още предходната седмица - тъкмо по времето на събитие на принц Хари в Лондон, провежда първото градинско празненство в Бъкингамския замък.
 Принц Хари и крал Чарлз - на метри един от различен, само че без да се видят
Принц Хари и крал Чарлз - на метри един от различен, само че без да се видят

Разривът в кралското семейство няма изгледи да бъде преодолян

Преди ден крал Чарлз и брачната половинка му Камила още веднъж бяха домакини на празненство, отдадено на креативните промишлености във Англия. Хора от света на изкуството, културата, кино и филмовата промишлености, модата и опазването на културното завещание се събраха в градините на Бъкингамския замък.

Сред тях беше и Роузи Хънтингтън-Уайтли - моделът, станал прочут като " ангел " на Victoria`s Secret и напълно неотдавна основала и лична сбирка долни дрехи за Marks and Spencer. Именно последната стана тематика за диалог сред Хънтингтън-Уайтли и Камила.
 Снимка 665485

Кралицата-консорт е похвалила цялата сбирка, а моделът е отвърнала, че е " доста разчувствана " от думите на Камила, пишат Express. Дали това значи че брачната половинка на крал Чарлз е клиент на Marks and Spencer остава да гадаем.

Тя обаче поговори и с някои от останалите посетители на градинското празненство, измежду които бяха режисьорът Ридли Скот, художничката Трейси Емин и телевизионната водеща Мая Джама. Общият им брой е бил към 4 хиляди индивида, тъй че има за какво да е поласкана от вниманието към нея.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР