Сериозни обвинения към майката на Сузанита – Шенай, се тиражират

...
Сериозни обвинения към майката на Сузанита – Шенай, се тиражират
Коментари Харесай

Майката на Сузанита източила 70 бона от благотворителност


Сериозни обвинявания към майката на Сузанита – Шенай, се тиражират в обществената мрежа ТикТок, написа Галерия . Според консуматори тя постоянно злоупотребявала с приходите, които получава посредством благотворителна активност. Източници настояват, че тя е източила сериозната сума от 70 000 лв..

От известно време насам някогашната жена на Орхан Мурад събира пари в интернет посредством профила си в ТикТок за закупуване на апарати за лимфен дренаж , нужен за поддържането на живота на заболели от рак с отстранени лимфни възли.

По този мотив с разобличаване се включи известният гримьор Валентин Кулагин, който показа информация, че Шенай имала система за източване на пари за въпросните уреди. „ Оказва се, че тази жена е взела към 70 хиляди лв. за щедрост, без да има компания. Няма и записана фондация за задачата, а за какво не го е направила? Твърди, че машинките, които закупува със събраните средства, са на стойност 1200 лв. за брой, а в действителност истината е, че ги закупува от китайските уеб сайтове за 50 $ “, описа по време на лайв Кулагин.

Според наблюденията му, откогато разполага с повече средства, майката на Сузанита хвърля крепко пари за разкрасяващи процедури.

Направи си скули, нос за повторно, бюст. Тези интервенции са неразрешени, когато някой има разсейки “, коментира гримьорът, визирайки здравословното положение на Шенай. Преди време тя разкри в изявление, че разводът с Орхан Мурад й докарал стрес, от който развила втори рак. Злокачественото образувание било в региона на дясната гърда, което след 8-часова интервенция е изрязано в турска болница.

В същото време тази жена какви салта прави на камера, с цел да й пускат дарове под формата на точки, които осребрява по-късно за съмнителната й щедрост “, учудвайки се Валентин на силата, която Шенай пръска, до момента в който бори рака. Телефоните на Шенай са изключени и досега тя не е коментирала изказванията.      

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР