Сутрешният секс е практика, която за доста двойки е много

...
Сутрешният секс е практика, която за доста двойки е много
Коментари Харесай

Ето предимствата на сутрешния секс

Сутрешният секс е процедура, която за много двойки е доста стимулираща. За тях е „ най-хубавият метод да се стартира денят с сила “.

Спонтанността на момента
При утринния секс няма подготовка и съблазняване. Това е доста съкровен миг с колегата ви. Без подозрение една от главните характерности на утринния секс е спонтанността. Нищо не е планувано, няма да се гримирате, няма да обличате секси облекла, с които да съблазните някого. Сутрешният секс е метод да поздравите новия ден, импровизиран акт, който се ражда от обич и предпочитание.

Обновена сила, когато се разсъните
Когато тялото ви е имало няколко часа отмора през нощта, вашата сила при започване на деня е по-голяма, в сравнение с тъмната част на денонощието. Ако се възползвате от „ презаредената батерия “, с цел да вършиме обич, може да бъде доста по-интензивно и прелестно. Друго преимущество на утринния секс е, че ще започнете деня спокойни. Сексът отстранява напрежението, освобождава напрежението и ви дава благополучие и благоденствие. Няма по-добър метод да започнете ежедневните си действия от това да прекарате малко интимно време за освобождение на ендорфини с обичания си.

Изненадата
Ако нормално сте първият, който става заран, може да изненадате колегата си, гушкайки се сластно в него. Всеки дребен подробност или фикция, които желаете да опитате, може да го възбуди. Може да пуснете желаната от вас музика, да започнете с любовен масаж с масло, да поднесете малко ягоди и сметана в леглото. Изненадайте колегата си и се забавлявайте. При мъжете равнищата на тестостерон са по-високи заран и постоянно имат ерекция, когато се разсънят, тъй че за какво да не се възползвате от нея.

Кардио подготовка
Трудно ли ви е да спортувате? Е, със утринния секс ще изгорите калории по доста по-приятен метод. Все отново зависи доста от позициите, които избирате, и какъв брой време отделяте.

Под душа
Душът може да бъде отлично място за утринен секс. Къпането дружно ви дава композиция от приятни, стимулиращи и приятни чувства. Да се сапунисвате един различен и да се прегръщате под водата, също може да даде началото на страхотна сесия на утринен секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР