Стилияна Николова поведе във временното класиране за многобоя след изиграването

...
Стилияна Николова поведе във временното класиране за многобоя след изиграването
Коментари Харесай

Стилияна Николова поведе в многобоя след втория поток на Световната купа в София

Стилияна Николова поведе във краткотрайното класиране за многобоя след изиграването на съчетанията с обръч и с топка след първите два потока на Световната купа по художествена гимнастика в София.

Националката събра общ брой от 66.950 точки, след като получи оценка от 35.150 точки на обръч и 31.800 на топка. Николова игра мощно на обръч и има най-високата оценка досега на този апарат, с което си подсигурява присъединяване на финала. На топка тя позволи грешки, само че съвсем несъмнено ще бъде измежду финалистките.

Втората българска представителка Ева Брезалиева е краткотрайно девета, откакто изигра мощен обръч и беше оценена с 31.300 точки. На топка тя позволи сериозна неточност, изпусна уреда отвън терена и взе авариен, поради което беше оценена с 28.000 точки. Така със общ брой 59.300 тя е на краткотрайната девета позиция.

На второ място в многобоя към този момент е Тахмина Икромова (Узбекистан) с 64.250 точки, а трета е Екатерина Веденеева (Словения) с 61.600.

В третия поток са представителките на Италия София Рафаели и Милена Балдасари, както и на Израел и Съединени американски щати, след което ще станат ясни финалистките на обръч и на топка. Утре са изиграванията на бухалки и на лента, а финалите на обособените уреди са в неделя.

фотоси: startphoto.bg/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР