Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев коментира драматичната победа на

...
Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев коментира драматичната победа на
Коментари Харесай

Тони Дечев: Труден мач, победата ще ни даде малко спокойствие

Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев разяснява трагичната победа на неговия отбор против Академик Пловдив, пристигнала след доста обрати и драма до самия край:

" Поздравления за целия тим за мъжката борба, която направиха по време на целия мач. Труден мач за нас. Един от мачовете, които доста искахме да спечелим. Победата ще ни даде малко успокоение. Радвам се, че се получиха нещата. Ние не спряхме в нито един миг да се борим и се надявам в идващите мачове да запазим това неизменност и да покажем това лице, което показахме през днешния ден. "

Мнението си показа и баскетболистът на отбора Иван Лилов, който изигра доста мощен мач и бе водещ изпълнител за Ямбол:

" Треньорът преди мача сподели: „ За да ги бием, има два разновидността - или да играем доста добра отбрана и да ни вкарат към 70 точки, или да играем доста добре в нахлуване и да вкараме повече от междинните си точки на мач до в този момент. Ние вкарваме приблизително 75, ето и през днешния ден 76. Изпълнихме едното напътствие да играем добре в отбрана и лимитирахме тима на Пловдив. Играхме със сърце, оставихме душите си на терена и справедливо победихме. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР