Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави играчите си

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави играчите си
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Благодаря на момчетата, че изиграхме мача както искахме

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави играчите си след успеха с 4:0 против първенеца Лудогорец.

" Така е, взехме си мача по първокласен метод. Най-важното беше да запазим и концентрацията за този мач. Със сигурност след извоюваната шампионска купа и финала за Купата, който изгубиха, може би мотивацията и концентрацията им не е била на 100 %, само че при нас не беше по този начин. Те са тим, който може да накаже и една неточност, тъй че подходихме както би трябвало – извънредно нападателно и извънредно деликатно ", показа той.

" Благодаря на момчетата, че изиграхме дуела както искахме – деликатно, да си чакаме нашия миг и го постигнахме. Да, с ЦСКА се оказва най-важният мач за сезона поради на това, че ние сме с 2 точки пред тях и идващия конфликт с тях е значим. Но има и идващ мач по-късно. Трябва да ви кажа, че даже да стигнем хипотетично до бараж, ние с тази аудитория и тези хора би трябвало да създадем всичко допустимо най-сетне да стигнем до евротурнирите ",

" Естествено, към този момент си гарантирахме най-малко бронзови медали, което е марка в историята ", приключи Илиан Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР