Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволството си от

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Мисля, че ще направим един много хубав финал с Ботев Пловдив на Васил Левски

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволството си от постигнатия безапелационен триумф с 5:0 над Хебър в полуфиналния реванш в шампионата за Купата на България по футбол. Така с общ резултат 9:0 " орлите " се класираха за финала на конкуренцията, където ще срещнат Ботев Пловдив.

" Доволен съм от дуела. Видяхте, че в игра влязоха футболисти, които получават по-малко време, само че аз съм удовлетворен от играта и от резултата. Във футбола се играе на голове, тъй че няма по какъв начин да спрем да вкарваме. Има още доста мачове, които са сложни и в тях би трябвало да извоюваме точки. Не виждам негативи след този дуел. За нас е значимо да побеждаваме с игра и в този момент се случи и триумф с повече попадения ", разяснява след мача експертът.

" Изчаках търпеливо и двата мача сред Ботев и ЦСКА. Мога да поздравя Ботев за това, че се класираха с доста добра игра и в двете срещи. Мисля, че ще създадем един доста прекрасен край на " Васил Левски ", сподели още Георги Дерменджиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР