Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини остана със смесени

...
Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини остана със смесени
Коментари Харесай

Гасперини: Целта е Шампионска лига и рекорд

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини остана със смесени усеща след успеха с 1:0 над Каляри, която приближи отбора му единствено на точка от третото място в Серия "А ".

Успехът бе десети следващ за клуба във всички шампионати и осми пореден в Серия "А ", като и двете достижения са клубни върхове. "Липсваше ни сила и акуратност, тъй като създадохме толкоз доста шансове и не трябваше да треперим за успеха до финалния съдийски сигнал ", сподели Гасперини след срещата.

"Не се възползвахме и почувствахме дребна морална отмалялост, която бе по-голяма от физическата. Бяхме мудни и неточни, само че въпреки всичко успяхме да реализираме резултата, за който дойдохме. Нашата цел е да си осигурим и математически място в зоната на Шампионската лига и да сложим нови клубни върхове. На 5 точки сме от второто място, което не е малко, само че ние, несъмнено, можем да опитаме да го спечелим. Това е съблазнителна концепция ", допълните Гасперини.

Аталанта заема четвърто място в класирането осем кръга преди края. "Нерадзурите " имат 63 точки и имат преднина от 15 пред петия Рома в битката с местата в Шампионската лига.
Серия А 30 кръг, неделя 5 юли  Каляри 0:1краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР