Станалият наскоро баща на близнаци американски актьор Джордж Клуни пристигна

...
Станалият наскоро баща на близнаци американски актьор Джордж Клуни пристигна
Коментари Харесай

Смесица от похот, алчност и глупост

Станалият неотдавна татко на близнаци американски артист Джордж Клуни дойде в италианския град Венеция за кинофестивала, на който се състезава неговият " Suburbicon " – нелицеприятно изложение на Америка от 50-те години.

Джордж и Амал Клуни към този момент се радват на близнаци

Новата продукция на Клуни, по сюжет, писан взаимно с братята Коен, имаше премиера преди дълго чаканото прекосяване по аления килим на артиста и брачната половинка му Амал, три години след блестящата им женитба в града. Семейство Клуни бяха видяни в четвъртък вечерта уединено, без децата Ела и Александър, родени преди 3 месеца. В " Suburbicon ", който е шести подред режисьорски филм на Клуни, взе участие Мат Деймън.
 Джордж Клуни БГНЕС
Сюжетът е изцяло в стила на Коен и включва комбинация от сласт, лакомия и нелепост, предадени през погледа на сина на основния воин. 56-годишният Клуни показва, че е желал да покаже Америка без розови краски, защото интервалът постоянно е представян като златно време на благополучие и очаквания, изключително от Холивуд. Той напомня, че в действителност човек е можел да си откри добра работа, да живее в прекрасен квартал и да сътвори семейство, стига да е бял, другояче нещата са били доста по-грозни.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ФИЛМА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

Режисьорът е почерпил сюжета от същинската история на чернокожо семейство, което е първо в квартала на бели Левитаун в щата Пенсилвания през 1957. Първата вечер след настаняването на чернокожите, на моравата пред къщата им се събират 500 бели стачкуващи, които забиват флагчета на конфедерацията по фасадата и възпламеняват подложен в прилежащия двор огромен дървен кръст.

Смейство Клуни подарява над 2 млн. $ на сирийски бежанци

Клуни акцентира, че през днешния ден фанатизмът е нещо спорадично и стряскащо, само че е бил нормален нетолкова от дълго време. Привързаността на Клуни към тематиката за расовото пълноправие в Съединени американски щати се поддържа и от скорошното подаяние от 1 млн. $ на център за юридическа поддръжка в южните щати, който пази гражданските права на малцинствата и следи деянията на хейтърски групи.

Джордж Клуни ще съди френско списание поради папрашки фотоси (СНИМКИ)

Амал и Джордж Клуни направиха дарението след конфликтите сред бели расисти и антирасистки стачкуващи в Шарлътсвил, щата Вирджиния, в които една жена почина.
  По тематиката Джордж Клуни продаде компанията си за текила
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР