Сряда ще благоприятства вашите активни действия, независимо от тяхната посока

...
Сряда ще благоприятства вашите активни действия, независимо от тяхната посока
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 април: Много внимавайте с тези 3 зодии

Сряда ще благоприятства вашите дейни дейности, без значение от тяхната посока и цел. Днес се стремете да постигнете плануваното и избягвайте положения на безпокойствие или боязън за бъдещето. Възможно е да зародят моменти на нервно напрежение, които да лишават част от позитивната ви сила. Сряда ще бъде удобен ден за любовни прекарвания с нова или остаряла обич. Днес ще се разискват значими хрумвания и проекти свързани с образованието или с личностното развиване на дете или младеж от фамилията ви. В сряда избягвайте директни срещи, в случай че те не са свързани с работата ви. Много е евентуално през днешния ден да се сблъскате с нетърпеливи или прекомерно прочувствени хора. Внимание в сряда ще изискат връзките ви с представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци. Младите мъже да бъдат внимателни във финансовите си каузи и в парите, които считат да похарчат.

Овен
Лунната площ към Плутон ще увеличи адреналина ви и ще направи деня ви прочувствен. Постоянствайте в делата си без да ставате нападателни в държанието. Не позволявайте да ви изкарат от равновесие.

Телец
Не допускайте безпорядък и комплициране към вас. Всяка неразбория ви се отразява доста зле и ви кара да се изнервяте. Добре е да ограничите контактите за през днешния ден. Причини за разногласия могат да се появяват по-често, в сравнение с нормално.

Близнаци
Днес може би мъчно ще се разбирате с другите. Често ще ви схващат неправилно и като резултат ще има афектирани. Всичко ще бъде по-лесно, в случай че ограничите общуването, отложите разискването на значими въпроси и общите проекти.

Рак
Днес може да сте напрегнати, склонни към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и сила. Пазете се от интриги на секрети врагове. Не забравяйте, че фамилията е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв
Като цяло обстановката надалеч не е удобна във връзка с паричните средства. Не се поддавайте на разнообразни съмнителни оферти. Съществува заплаха от машинация. Добре е да избягвате хора, които постоянно са сериозни и не крият своето неодобрение.

Дева
Днес не е най-хубавият ден за разискване на бъдещи проекти, нови планове и първите стъпки за тяхното осъществяване. Старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно.

Везни
По-философски и умерено приемайте нещата, които се случват към вас. Не позволявайте да бъдете въвлечени в разногласия и спорове, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворци, занимавайте се само с вашите каузи.

Скорпион
Днес би трябвало да деянията оптималната въздържаност, с цел да не извършите нещо неуместно от бързане. Този ден е по-добре да не се вземат съществени решения, належащо е да сте по-сдържани в своето държание.

Стрелец
Днес хороскопът ви поучава да не бъдете нервни за дреболии, да говорите по-малко, да не хабите ненужно сила. Прекарайте вечерта не с другари и познати, а сами, възстановявайки вътрешната си мощ.

Козирог
Ако действате поредно, стъпка след стъпка, можете да постигнете триумф в делата си. Не се отклонявате доста от проекта, който сте създали по-рано. Препоръчително е да ограничите контактите.

Водолей
Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от плануваното. Навсякъде ви дебнат изкушения. На този ден е по-добре да облекчите напрежението на очите си, да си починете от стоене пред компютъра и тв приемника.

Риби
В този ден ще откриете, че сте станали прекомерно чувствителни даже към незначителни неща. Опитайте се градивно да изясните недоразуменията с хората, с които са зародили различия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР