Финалът на Ергенът 3 е този четвъртък, 16 май, а

...
Финалът на Ергенът 3 е този четвъртък, 16 май, а
Коментари Харесай

Какво спечели Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек

Финалът на Ергенът 3 е този четвъртък, 16 май, а до последната права достигната три участнички - Магдалена, Надежда и Йоана. Последна имението напусна Валерия, която макар буйните моменти, които имаше с Алек, не съумя да изрази възприятията си и остана неразбрана. А това я остави без по този начин значимата роза.
 Ергенът 3 - седмица преди огромния край още провокации от девойките
Ергенът 3 - седмица преди огромния край още провокации от девойките

Днес в имението ще останат трите финалистки

Обичана от едни и подложена на критика от други, хубавицата несъмнено бе една от най-противоречивите персони в любовната конкуренция. Преживяла загубата на майка си, тя се появи и като ранима, само че и като много нападателна. И в последна сметка Младенов не съумя да припознае в нея дамата, на която да даде годежен пръстен.

А след излизането си от Ергенът 3 Валерия Дакова е по-популярна от всеки път. Тя се радва както на многочислени професионални задължения, по този начин и на внимание от мъжете. Но в последно време обича да прекарва времето си в друга компания - тази на новите си приятелки, които откри в риалити предаването.

" Понякога, когато губим, не осъзнаваме какъв брой доста печелим в действителност ", написа под една от последните си изявления в Instagram. В нея я виждаме в компанията на най-близките й участнички Магдалена и Екатерина. И явно трие се забавляват същински и са запазили много близки връзки и след излизането си от вилата на любовта.

Красавицата изяснява, че постоянно са й казвали, че ще усети, когато срещне верния човек. Е, очевидно това не е бил Алек, само че пък има шанса да срещне други двама, пред които да се открие изцяло и без никакви страхове.
 Какво е същинската обич за Алек от Ергенът 3
Какво е същинската обич за Алек от Ергенът 3

Врял и кипял е към този момент

А с присъединяване си в Ергенът 3 е съумяла да доближи до нови дълбини в своята психика и да се опознае по-добре от всеки път. И сме сигурни, че Маги и Екатерина също са подкрепили този развой. Явно занапред много постоянно ще ги виждаме трите, въпреки и не в компанията на един и същи мъж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР