Срещу актрисата Гуинет Полтроу е заведено съдебно дело по обвинения,

...
Срещу актрисата Гуинет Полтроу е заведено съдебно дело по обвинения,
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу потроши мъж на ски писта, той иска 3 млн.

Срещу актрисата Гуинет Полтроу е заведено правосъдно дело по обвинявания, че счупила ребрата на мъж, откакто го блъснала в тил, до момента в който карала ски в курорт в щата Юта през 2016 година Искът е на стойност 3,1 милиона $.

72-годишният пенсиониран експерт по оптометрия Тери Сандерсън съобщи на конференция в Солт Лейк сити, че чул нервен вик и по-късно бил блъснат в тил в курорта Диър Вали на 26 февруари 2016 година Той се спомня, че полетял напред и паднал на земята, преди да загуби схващане. Свидетел на случката удостоверил, че видял Полтроу да блъска в тил мъжа, оповестява Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Гуинет отхвърли обвиняванията посредством говорителката си Хедър Уилсън, която в собствен имейл означи, че те са неоснователни.

Сандерсън твърди, че 46-годишната актриса го оставила контузен в планината и не потърсила помощ за него. Ски инструктор, който карал ски дружно с Полтроу, фамилията й и нейни другари споделиха, че става въпрос за изфабрикуван случай, твърдейки, че тя не е предизвикала рухването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР