Стандартът за мобилни комуникации от шесто поколение (6G) ще бъде

...
Стандартът за мобилни комуникации от шесто поколение (6G) ще бъде
Коментари Харесай

Технологията 6G ще бъде налична за търговска употреба до около 2030 г.

Стандартът за мобилни връзки от шесто потомство (6G) ще бъде разполагаем за комерсиална приложимост до към 2030 година в региони, където са изпълнени нужните инфраструктурни условия, в това число Китай, съобщи Дай Сяохуей, общоприет секретар на Китайската асоциация за информационни стандарти, по време на панел в границите на провеждащия се в Пекин годишен конгрес за технологии „ Джунгуанцун “.

Той уточни, че 6G има по-висока скорост, извънредно ниска инертност и по-голяма компактност на връзката и може да осъществя дълбоката интеграция на изкуствения разсъдък, интелигентното усещане и други технологии.

Хуан Юхун от Китайския институт за изследване на мобилни технологии сподели, че 6G дава освен информационни услуги, само че и услуги като усещане и калкулации, разширявайки мобилната информационна мрежа в осведомителна.

Гао Тунцин, заместител общоприет управител на Китайската група за мобилни връзки (China Mobile Communications Group), съобщи, че „ 6G ще насърчи промени в метода на живот, индустриалните способи и нововъведенията в общественото ръководство “.

„ Пекин пое самодейността за построяването на обществена тестова платформа и стартира основаването на отворена тестова мрежа за 6G “, заяви пък Сю Синчао, заместител основен секретар на столичната община.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16278Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед21733Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед14063Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед12700Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед28340 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед130968Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90494Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед83396Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР