Падане на билборд причини смъртта на трима и рани 59

...
Падане на билборд причини смъртта на трима и рани 59
Коментари Харесай

Трима загинаха , а 59 са ранени след падане на билборд в Мумбай

Падане на билборд аргументи гибелта на трима и рани 59 други в индийската финансова столица Мумбай, заяви през днешния ден локалната новинарска организация Прес Тръст ъф Индия (ПТИ) Инцидентът се случи по време на гръмотевична стихия, съпроводена от пороен дъжд.

Смята се, че десетки души са попаднали под отломките на рекламното съоржение в предградието Гаткопар, написа мумбайската полиция в " Екс “.

Поне 47 души са били избавени и откарани в болница, сподели заместител основният министър на щата Махаращра Девендра Фаднавис. Той добави, че избавителните интервенции не престават и че е разпоредено следствие на случая.

Мусонният интервал, който трае сред юни и септември, носи по-голямата част от годишните превалявания в Южна Азия и предизвиква проливни дъждове и тежки наводнения в Индия. Валежите са жизненоважни за подвластните от него култури, засадени през мусона, само че тези дъждове постоянно са причина за огромни вреди.

Метеорологичната работа на Индия осведоми, че в околните часове се чакат гръмотевици, дъждове и ветрове в някои елементи на Мумбай, предадоха локални медии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР