Водещата на BBC Анита Рани удиви феновете в своята рокля

...
Водещата на BBC Анита Рани удиви феновете в своята рокля
Коментари Харесай

Звездата от BBC Countryfile Анита Рани „продължава напред“, докато възхищава в „рокля след развода“

Водещата на BBC Анита Рани удиви почитателите в своята рокля Baftas „ след развода “, до момента в който споделя на света „ Аз съм не преставам напред ".

Водещият и стилист Марк Хейес обсъждаше визиите на BAFTA в Лотарингия в понеделник сутринта, след церемонията по награждаването в неделя вечерта.

Една звезда, която изуми почитателите, беше водещата на Countryfile Анита Рани, която носеше транспарантна рокля на Rebecca Vallance, с голо оформящо облекло Skims. Невероятната транспарантна рокля беше инкрустирана с перли и съгласно Марк даде ясно обръщение на света след скорошния й бракоразвод.

Говорейки с Лорейн, Марк сподели: „ Мислех, че това е нещо много В противоположен случай това беше невероятна рокля след развода. Това беше нейният отговор, погледни ме, не преставам напред. "

45-годишната жена се омъжи за Бхупи Рехал в Брадфорд, Западен Йорк, през 2009 година, само че двойката реши да се откаже през септември 2023 година Източник сподели: „ Наистина е тъжно, само че те взеха решение да се разделят. Техните забързани графици пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР