Шофьор на камион, обвинен в умишлено убийство на полицай по

...
Шофьор на камион, обвинен в умишлено убийство на полицай по
Коментари Харесай

Шофьор на камион, обвинен в умишлено убийство на полицай от Юта, е държал жена против волята й

Шофьор на камион, упрекнат в съзнателно ликвидиране на служител на реда по време на прекъсване на трафик на автомагистрала в Юта, е държал жена срещу волята й в кабината на камиона му, разкриват нови правосъдни документи.

42-годишният Майкъл Арън Джейн е упрекнат, че е забил машината си в полицейския сержант Сантакуин. Бил Хузър, който умря на място на 5 май, до момента в който служителят на реда помагаше на жена, избягала от спалната част на полуремаркето на Джейн. Приятели, семейство, сътрудници офицери и държавни чиновници уважиха починалия офицер на обществено заравяне в понеделник.

Джейн от Гарет, Индиана, беше задържана в събота по съмнение в утежняващо ликвидиране, ориентирано към чиновник на реда, похищение, кражба с щурм, кражба на транспортно средство и неотговаряне на сигнала на чиновниците за прекъсване, съгласно клетвена декларация на полицията. Той към този момент е бил на федерална пробация и е държан без гаранция в пандиза на окръг Юта. Към понеделник не бяха повдигнати публични обвинявания против него в Юта.

Hooser и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР