Експертите по пътувания в OptimosTravel наскоро анализираха повече от 100

...
Експертите по пътувания в OptimosTravel наскоро анализираха повече от 100
Коментари Харесай

Най-скъпата ваканционна дестинация в света

Експертите по пътувания в OptimosTravel неотдавна проучиха повече от 100 ваканционни места в Съединени американски щати, оценявайки всяко от тях по цена на на ден хранене, публичен превоз, цени за настаняване и такси за атракции, демонстрират, че курортът Аспен в Колорадо е най-скъпият както в Америка, по този начин и в света, написа уеб сайтът Travelandleisure.

На този декор междинната цена на едноседмична почивка в Съединени американски щати единствено за един човек доближи близо $2000 през 2023 година, което е с повече от $400 по отношение на миналата година, демонстрира изследване на Bankrate. И това е единствено за главно пътешестване.

Аспен, Колорадо, оглавява листата като най-скъпото място за отмора, с обща дневна цена от $761,39 на човек, което води до колосалните $5329,72 за 7-дневно пътешестване на човек ", написа в разбора.
 Снимка 654912
Източник: GettyImages

От него разбираме още, че гурме ястията тук могат да костват над 100,5 $ дневно, до момента в който " луксозното настаняване " коства $494,56 на вечер. Спиращата дъха природа на Аспен идва с превъзходна цена, а за четиричленно семейство сумата стига $13 691.

Дори при скромните транспортни разноски от $7, несравнимите оферти на града подсигуряват статута му на място за " първокласно пътешестване ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР