Децата мислели, че пистолетът е играчка Дете е простреляло друго

...
Децата мислели, че пистолетът е играчка Дете е простреляло друго
Коментари Харесай

Детето на Явор Божанков простреля друго дете с боен пистолет

Децата мислели, че револверът е играчка
Дете е простреляло друго дете по време на празненство в Арбанаси. Бизнесмен е чествал рожден ден във великотърновското село. Гостите му са били от общината, участвали са и депутати. Сред гостите са били и брачната половинка на народния представител Явор Божанков и двете им деца, заяви БТВ.

Простреляното момиченце е откарано в болница, без заплаха за живота. Образувано е досъдебно произвеждане.

Неофициално случаят е станал сред 13:30 и 14:00 часа на частно празненство в Арбанаси. Детето на Божанков е произвело изстрела с военен револвер.

„ Моля за схващане в този миг “, прикани политикът.

„ За в този момент зная единствено, че на рожден ден в с. Арабанси, на който участват децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на притежателя на къщата. Рожденият ден е на жена му. Големият ми наследник е в потрес. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е към този момент добре - ранена в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не давам отговор на телефона на вашите позвънявания тъй като в този миг отивам при децата и желая да бъда до тях “, написа Божанков във Facebook.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР