ОвенТози ден за Вас ще бъде от една страна интересен

...
ОвенТози ден за Вас ще бъде от една страна интересен
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 13 май 2024 г.

Овен
Този ден за Вас ще бъде от една страна забавен и занимателен, а от друга – доста изтощителен. Трудно ще можете да се концентрирайте върху едно нещо, а ще се пробвате да се занимавате с няколко неща по едно и също време, създавайки суетност и неразбории, а по-късно ще се ядосвате на своята неорганизираност. Творчески хаос - това са двете думи, които през днешния ден най-добре могат да характеризират това, което става с Вас. Не би могло да се каже, че всичко си е по местата, само че пък участва онази атмосфера, в която се зараждат отлични хрумвания и стават най-невероятни събития.
Телец
Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в връзките. Това може да бъдат компликации в обичания човек или с колгите по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.

Близнаци
Днес ще бъдете очевидци на зрелището, по какъв начин Вашия обичан човек ще се чуди и пробва да се оправи с ваш общ проблем. При това Вие надали ще желаете да помогнете, а и да желаете, няма гаранция, че ще можете, даже това да е неотложно. За Вас най- основното е, да не се скарате със съвестта си.

Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.

Лъв
Днес на Вашия обичан човек ще се желае да изкоментирате и анализирате по какъв начин е минал Вашия взаимен празник и да решите какво ще извършите с всичко това, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този значим миг – това ще бъде потребно освен за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Перспективите за този ден няма да са неприятни и ще стават толкоз по-добри, колкото повече съдружници намерите. За независими дейности и решения моментът не е най-подходящ. Изключение вършат единствено имуществените и финансови действия. Там може да разчитате единствено на себе си. Помнете, че концепциите Ви са положителни, само че не постоянно срещат поддръжка, защото Вие си икономисвате обясненията, и прекомерно неразбираемо отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, безусловно ще Ви схванат и ще Ви поддържат. Денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия.

Скорпион
Днес има възможност за удачни срещи и другарство с влиятелен човек. Информацията, която ще получите, ще разшири Вашия мироглед и ще добави известна доза оптимизъм. Не е изключена среща с предходна обич. Здравият смисъл чак до вечерта ще Ви защищава от недомислени действия. Някъде след обяд ще нарастне потребността Ви от истинска конюнктура и забавни контакти. Вероятно ще Ви се прииска, да промените типа на активността си сега. В същото време ще придобият значимост домашните работи. Пригответе се, че родителите или домочадието ще стартират да Ви диктуват разпоредбите на държание.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
С нещата, в които не желаете да посвещавате странични хора, би трябвало да се заемете още от сутрината. Така ще Ви е по-лесно да запазите тайната. Интуицията в този интервал ще бъде толкоз значима, колкото и оперативността. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силна ще бъде потребността, да се заемете с решение на лични проблеми. В края на деня ще имате не неприятната опция да удовлетворите своите стремежи и прищевки. Ако сте родени през първата декада, погрижете се за своя външен тип и положителни обноски.

Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.

Риби
Благодарение на прилива на интелектуална или физическа сила, ще можете да извършите доста потребни неща за фамилията, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, фамилията, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР