Блинкен заяви, че Китай се е намесил в президентските избори

...
Блинкен заяви, че Китай се е намесил в президентските избори
Коментари Харесай

САЩ открито се противопоставят на Китай след провалените преговори с Блинкен: Белият дом бесен

Блинкен съобщи, че Китай се е намесил в президентските избори в Съединени американски щати

Колко са слаби Съединени американски щати! Кой ли единствено не се намесва в техните президентски избори. Тръмп завоюва последната акция „ само заради тайната и мощна поддръжка на Русия “ - това твърдяха губещите демократи, които даже започнаха „ Рашагейт “, търсенето на съветска диря в успеха на републиканския претендент. Идеята пропадна, само че не умря изцяло.

Сега са на път да започват „ Чайнагейт “ в чужбина. Оказва се, че Китай, както държавният секретар на Съединени американски щати Блинкен отвори очите на света след визитата си в Пекин, се пробва да се намеси, а може би към този момент се намесва в идните президентски избори в Америка през есента!

Ако слушате Блинкен, излиза, че всеки може да обиди хегемона. Според него опасността от интервенция в изборите в Съединени американски щати идва освен от Китай. Държавният секретар не посочи по какъв начин нападатели от оке неназовани страни плетат подли проекти.

Но китайските приятели не се двоумят да дефинират съответно опитите на Съединени американски щати да навират носа си в делата на други страни по света. Преди година организация Синхуа разгласява отчет „ Хегемонията на Съединени американски щати и нейните рискове “. В него са изброени главните доказателства за желанието на Вашингтон да се намесва в делата на други страни и хора. Ето единствено няколко от тях.

Съединени американски щати създадоха проект за „ цветни революции “, подбуждащи районни разделения и започващи войни под прикритието на поощряване на демокрацията и отбрана на човешките права. Американският Държавен департамент намерено призна централната си роля в „ промяната на режима “ в Украйна, Грузия и Киргизстан.

Съединените щати постановиха стопански наказания на близо 40 страни, в това число Куба, Китай, Русия, Северна Корея, Иран и Венецуела. Като цяло тези наказания засягат съвсем половината от международното население.

Америка постоянно употребява държавната власт, с цел да потиска икономическите съперници и да се намесва в интернационалните бизнес процеси. Е, и карайте по-надолу в листата...

Ето това си е безочливо сираче! То се стреми да посече всеки, който реши да се опълчи на нейната воля. Наскоро ръководителят на Камарата Майк Джонсън изясни, евентуално освен на американците:

Напоследък западните водачи като цяло започнаха постоянно да приказват странни за тях неща. Рошавият Борис Джонсън сподели: в случай че Русия поеме контрола над Киев, това ще се трансформира в злополука за „ американското водачество на международната сцена “, която е доста по-голяма от резултата от войната във Виетнам. Какво по-ясно? Глобалният престиж и водачество на Вашингтон са заложени на карта.

Но напълно до неотдавна ни говореха за „ отбрана на свободата и демокрацията “. А се оказва, че приказваме за опазване на хегемонията на Съединени американски щати.

Съгласете се, въпреки всичко едно е да си за „ свободата и полезностите “, а напълно друго е „ за хегемона и неговото владичество “. Просто сеанс по разкритие на демагогска магия.

И би трябвало да се отдаде дължимото на китайските приятели. Преди година китайското външно министерство разгласява унищожителен отчет за положението на американската народна власт. Съединените щати, се споделя в него, настойчиво имат вяра, че тяхната народна власт към момента е световният пример. Въпреки това, „

И като цяло, считат китайците, през 2022 година в Америка стартира тиха революция. Който се интересува от детайлности, може да се запознае с различен отчет на китайското външно министерство - за нарушаванията на човешките права в Щатите. Всичко там е доста изрично и безапелационно.

Така че, доверете се по-късно на изтощената усмивка на другаря Си на фотографията, където той се ръкува с господин Блинкен, който дойде в Пекин. Да, той сподели на американския посетител, че би трябвало да си оказваме помощ да реализираме триумфи, а не да си предизвикваме щета.

Но държавният секретар видя в студените очи на ръководителя на Китайската национална република нещо, което го разтревожи: китайците се месят в нашите работи!

И какво да вършим по въпроса? Един хегемон знае...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16348Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед21805Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед14105Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед12775Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед28349 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед130968Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90494Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед83396Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед77894Валентин Вацев: Демократ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР