Преди известно време Гала била подложена на известен дискомфорт поради

...
Преди известно време Гала била подложена на известен дискомфорт поради
Коментари Харесай

Гала имала телефонен номер почти като на Васил Божков

Преди известно време Гала била подложена на прочут дискомфорт заради обстоятелството, че телефонният й номер бил много непосредствен до този на хазартния необут Васил Божков. Често се случвало непознати да й звънят и да търсят предприемача, който от много време участва в медиите с вести за развиването на обвиняванията, повдигнати му за разнообразни незаконни прояви, както и с влизането му в политическия живот.

 

„ Имате неточност! ", отвръщала всякога русокоската, когато непредпазливо приемала позвънявания за Васил Божков. Така  споделила и на бъдещия си мъж Стефан Николов, когато й писал есемес. „ Той простъпка се свързал с Гала, само че не търсил Черепа, а дама, с която се срещнал в столично заведение. Три месеца по-късно се оказало, че тя преднамерено му дала не своя телефонен номер, а случаен, за  да се отърве от ухажването му. За шанс, а някои евентуално биха го нарекли орис, улучила номера на Гала.

 

Тази невероятна история Стефан, който се занимава с произвеждане на пчелен мед и е водещ с Даниела Георгиева на предаването „ Точно в 10 “ по тв БГ+, описа неотдавна в подкаста на Йонислав Йотов – Тото.

Дотогава бе известно, че запознанството на предприемача и водещата е станало посредством сгрешен есемес, само че неизвестно за какво все бяха спестявани детайлностите. А те образуват цяла една история – невероятна и занимателна, довела до любовта и взаимното общуване на Гала и Стефан към този момент повече от десетилетие.

 

В интервалите, в които не бил привързан, предприемачът, който има в биографията си и компания за импулсен секс телефон, бил деен и самоуверен любовник. Щом си харесал някоя дама, Стефан атакувал незабавно, без значение дали я е видял в бар или на улицата. Тъкмо по този начин се срещнал с някогашната си жена, от която има пораснала щерка.

 

Един ден, както си карал по столична улица, бързайки за задача, Стефан видял бъдещата си брачна половинка. Направо бил слисан от нея. Напомнила му за актрисата Мишел Пфайфър, въпреки че постоянно е била руса, а майката на щерка му била червенокоса, когато я видял за първи път. Освен това носела късо потниче, разкриващо плочки на корема. Стояла си и люпела семки. „ Айде, става и по този начин, със семките “, споделил си Стефан, когато набил спирачки толкоз внезапно, че едвам не се стигнало до конфликт с колата зад него. „ Казвам се Стефан. Закъснявам, след половин час се връщам, апелирам те, изчакай ме “, декларирал й той и потеглил към задачата си.

 

Явно е вярвал, че дамата ще го изчака, въпреки че е чужд за нея, тъй като се върнал дори по-бързо от предстоящото. Сбъркал.

 

Стефан обаче не се предал. Влязъл в близкия магазин и попитал за дамата, която преди половин час люпела семки начело. Оказало се, че я познават, от Петрич е, и на другия ден отново ще пристигна. Стефан също се появил тогава, последвало публично запознанство с дамата, което прераснало във връзка, а три години по-късно се родила щерка им.

 

Тъй като. методът му с дамите очевидно работел, предприемачът се осланял на него и откакто връзката със брачната половинка му завършила. Пуснал го в деяние при ухажването на дама, която харесал в столичен бар. А точно – бил пряк, само че оправдателен. Питал я за телефонния й номер, напълно възпитано. „ Не ми даваха доста постоянно телефоните си “, призна Стефан. В случая дамата издиктувала телефонен номер и на другия ден предприемачът й писал есемес. Не получил отговор. Звъннал – насреща не приели позвъняването му.

Пратил втори есемес, след който получил: „ Имате неточност “. „ Ок, дано по този начин да се ласкае “, помислил си Стефан, уверен, че му дава отговор дамата, с която се срещнал в бара. Въобще не му минало през разум, че тя може да си е измислила телефонен номер, с цел да го разкара и по случайност е улучила действителен подобен. В случая този на водещата Гала.

 

Доста по-късно, когато към този момент бил по отношение на нея, Стефан схванал, че телефонният номер на Гала е със сходни числа с този на Васил Божков. Затова доста постоянно го търсели на телефона на водещата, която пък се  налагало да изяснява, че са сбъркали номера.

„ И си крещя: Тази добре, че не ми даде телефона на Васил Божков “, разяснява Стефан с възприятие за комизъм решението на дамата от бара да налучка телефонен номер, сякаш споделяйки своя.

 

Преди да научи тази история, както и че изобщо му дава отговор водещата Гала, предприемачът бил уверен, че си написа с дамата, с която се срещнал в бара. Започнал банален диалог, който обаче не поддържали постоянно. Комуникацията им била рехава, през 2-3 дни, защото таман тогава Стефан бил ангажиран с работа и терзания, свързани с бизнеса му, който бил напряко лъкатушещ. По това време той търгувал много интензивно с мобилни телефони. Освен това в персонален проект бил в развой на разлъка с жена си. Притиснат от събитията, а и несрещащ сърдечност, в един миг той решил, че дамата не демонстрира интерес към него.

 

Гала пък от своя страна нямала никаква визия за това комплициране. На първия есемес, който получила от непознатия мъж, реагирала с усмивка. Тогава, разказвала е русокоската, били на фамилна вечеря с към този момент някогашния й мъж Константин Будев, продуцента Магърдич Халваджиян и стилистката Кремена Халваджиян. По-късно след настоятелно търсене, Гала уведомила непознатия, че е сбъркал телефонния номер. Само че той не спрял да й написа. Тя почнала да му дава отговор. Първо известията им били другарски, след това се трансформирали – подсказвали стопляне на връзките.

 

В този интервал Стефан се разделял с жена си, връзките им били комплицирани. Гала била в сходна обстановка. Тя се развела с мъжа си Константин Будев, от който щерка й Мари Константин. Въпреки развода си обаче, някогашните съпрузи траяли да живеят дружно още 3 години. През това време имали няколко рецесии, в които тя желала за се разделят дефинитивно, само че все нещо й пречело да го направи. Може би, в случай че не се бил появил Стефан, признавала е водещата, евентуално щяла да продължи да живее още известно време с Будев, който бил доста безапелационен в сериозни моменти.

 

Така общите паники и тествания сближили Гала и Стефан. Въпреки че не се познавали и даже не се били виждали, почнали да си споделят размишления и какво им се случва. С времето Гала осъзнала, че със Стефан мислят съвсем постоянно еднообразно, въпреки че са с друг характер. В един миг известията им станали по-флиртаджийски. След три месеца връзка Гала разкрила на Стефан самоличността си.

 

За да го убеди, водещата му споделила на сутринта да гледа „ На кафе “ – ще бъде със зелена пола и ще държи алена роза. Стефан се втрещил, щом я видял на екран, и осъзнал, че в действителност три месеца поддържа онлайн дружба с една от най-известните дами на републиката.

Спрял връзката за известно време, тъй като се тормозил от известността й. Подействала му като преграда. Гала пък се тормозила, че Стефан е по-млад, освен това разликата им се събира на пръстите на двете й ръце, както един път показа.

 

В последна сметка траяли да си приказват след късата пауза, а на шестия месец се срещнали. Тогава към този момент говорили и по телефона, а освен посредством есемеси. Гала към този момент се била разделила със брачна половинка си, както и Стефан със брачната половинка си.

„ Абсолютно не провокирано и определящо след това ориста ми “, сподели Стефан за запознанството си с тв звездата. И добави, че постоянно го определяли като късметлия, само че не е тъкмо по този начин.

Щастливата развръзка на тази история не може да се изясни просто с шанс. Още повече, че три месеца Стефан не знаел с кого си написа, а по-късно още толкоз минали, преди да се видят.

 

„ До супер известна персона, изключително жена, не може да е слаб темперамент. Защото 10 години никой не знаеше за мен, примерно “, сподели Стефан, като добави, че не се появявал с Гала и по всемирски събития. Определението „ Стефан на Гала “ пък не всеки би носил без проблем. Бизнесменът прецизира, че не се потиска. Дори се гордее, че е мъжът до Гала. „ Тя в действителност е жена не за милиони, а за милиарди – хората даже не подозират какъв брой мощна

не подозират какъв брой мощна персона е! “, отсича Стефан Николов.

Инфо: Уикенд

Тагове: Стефан Николов Васил Божков Гала запознанство телефонен номер грешка есемес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР