Британският командос Саймън Нютън има зад гърба си половин дузина

...
Британският командос Саймън Нютън има зад гърба си половин дузина
Коментари Харесай

Бодигард злепоставя Майкъл Джексън – Кралят на попа имал нервен стомах

Британският командос Саймън Нютън има зад тила си половин дузина задачи в Ирак и Афганистан, само че надалеч повече пот е пролял като телохранител на някои от най-известните звезди в международния шоубизнес. Мъжагата, който за последно пази моделката Бела Хадид, е решил да осребри 17-годишния си опит измежду богатите и известните, като напише книга за тайните на своите клиенти.

Разбира се, в договорите му за защита е имало уговорка за конфиденциалност, само че нейната отминалост и 10-годишна и изтича неотдавна. Така че Самън е подготвен да опише доста истории и не се посвени да го направи пред таблоида „ Мейл онлайн “. Разбира се, като стартира с най-голямата звезда, която е охранявал – самият Крал на попа.

„ Майк в действителност беше готин пич, един от хората, с които съм имал минимум проблеми. Много ми е необичайно, че го показват като някакъв умопобъркан и педофил, аз въобще не съм забелязал такова нещо. Според мен нямаше никакъв интерес към с*кса, просто беше асексуален “ – споделя Нютън.

Според него единственото стеснение да охранява Майкъл, било, че артистът имал нервозен корем и постоянно изпускал газове.

„ Беше си предизвикателство да се возиш с него в една кола. Майк се извиняваше и отново го правеше. Май имаше нервозен корем “ – злепоставя звездата телохранителят.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР