Сред големите житейски дилеми съвсем случайно (или не), в неформален

...
Сред големите житейски дилеми съвсем случайно (или не), в неформален
Коментари Харесай

Защо пъшкаме по време на секс и трябва ли мъжете да го правят?

Сред огромните житейски алтернативи напълно инцидентно (или не), в неофициален диалог сред приятелки, се откроила и тази: би трябвало ли мъжете да пъшкат по време на секс?
Половината от дамите твърдо защитили тезата, че мъжете би трябвало да са по-тихи в любовната игра и че биха се смутили, в случай че той е прекомерно гръмък, та даже и повече от самите тях. Не било обикновено мъжете да са толкоз експресивни и прочувствени под завивките, било то и в най-интимните моменти посред им.
Другите пък изрично си признали: повече им харесвало освен да усещат, само че и да чуват мъжа в леглото. А и това, по думите им било знак какъв брой гореща е връзката.
Всъщност, замисляли ли сте се какви са аргументите всички ние да пъшкаме по този начин въодушевено по време на секс?
Първата от тях е, че когато сме възбудени, пулсът ни се форсира и това ни кара да се задъхваме. А всичко това, съчетано със буйни целувки, докосвания и други приятни милувки, напълно неумишлено ни подтиква към тези съкровени стенания.
Другата причина е, че когато пъшкаме, започваме да възбуждаме още повече тялото си - и на физическо, и на умствено равнище, и по този метод да концентрираме половата си сила.
А третата и най-сладострастна причина е, че издавайки тези нежни, неприлични, чувствени, сластни, еротични, сластни звуци, ние възбуждаме освен себе си, само че и нашия сътрудник. И без думи " му шептим " какво, по какъв начин, къде и по кое време ни харесва в леглото... и освен там.
В този ред на мисли, всичко, което дамите претърпяват прочувствено по време на секс, се случва и при мъжете. Когато вършим обич с отдаденост и предпочитание, нашите полови привички извънредно доста си наподобяват.
Без значение от пола, религията, културата и традициите. В леглото всички сме равни.
А по отношение на мъжкото охкане - евентуално постоянно ще има дами, които смятат това за ненормално, както и такива, за които това е симптом на безрезервност и обич от негова страна. Въпрос на схващане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР