Спортният арбитражен съд потвърди, че от Челси са входирали необходимите

...
Спортният арбитражен съд потвърди, че от Челси са входирали необходимите
Коментари Харесай

Спортният арбитраж потвърди за жалбата на Челси

Спортният трибунал удостовери, че от Челси са входирали нужните документи за обжалването на наложеното от ФИФА наказване да не притегля футболисти през идващите два трансферни прозореца. Англичаните обаче към момента не са поискали краткотрайно прекъсване на осъществяването на глобата, до момента в който тече разглеждането на жалбата им.

Лондончани бяха осъдени през февруари поради непозволено съгласно ФИФА привличане на задгранични футболисти под 18 години. Отделно клубът беше санкциониран с 475 000 паунда.

Първоначално юристите на Челси апелираха това пред Апелативната комисия към международната футболна централа, само че получиха негативен отговор през април. Последва разумния път с тъжба пред Спортния арбитраж. Няма информация обаче по кое време казусът ще бъде прегледан.

Санкцията не важи за авансово контрактувани прехвърляния. Така да вземем за пример Кристиан Пулишич идва от Борусия (Дортмунд), откакто договорката беше финализирана още при започване на миналия сезон. Освен това Матео Ковачич може да остане за непрекъснато на “Стамфорд Бридж”, защото има такава уговорка в контракта му за преотстъпване от Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР