Според мен, ако Корнелия Нинова подаде оставка, това е безотговорно

...
Според мен, ако Корнелия Нинова подаде оставка, това е безотговорно
Коментари Харесай

Христо Проданов: Безотговорно е Нинова да подаде оставка, не подкрепяме правителство с Борисов

Според мен, в случай че Корнелия Нинова подаде оставка, това е безконтролно по две аргументи – първо към Българска социалистическа партия, второ към страната. Това съобщи Христо Проданов, член на Изпълнителното бюро на социалистите в оставка.
Не виждам причина да бъде подадена оставка, акцентира той пред Нова телевизия. И разяснява, че на тези избори всички влизащи в Народното събрание са губещи, в случай че не се броят „ Избери подобен народ ” и „ Демократична България ”. Никой не приказва за оставки, сподели Проданов и съответно уточни „ Воля ”, НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация. ГЕРБ мисля, че са с към 400 000 гласа по-малко по отношение на предходните избори – никой не пита Борисов за оставка, добави Проданов пред Нова телевизия.
 Трифон Панчев: Българска социалистическа партия няма да се самопокани във властта Трифон Панчев: Българска социалистическа партия няма да се самопокани във властта
Резултатът ни не е добър и никога не можем да бъде удовлетворени от резултата. Това съобщи Трифон Панчев, член на Изпълнителното бюр...
Същевременно Проданов разяснява, че в новия парламент който желае от Българска социалистическа партия поддръжка, първо би трябвало да изчака решение на Националния съвет, където всеки щял да може се изкаже. Това била кардинална позиция.
На пряк въпрос ще поддържат ли държавно управление на „ ИТН ”, отговорът беше, че главната мисъл е отстраняването на Борисов. Проданов беше запитан категорично какво желаят социалистите – последващи бързи избори или не, само че сподели, че защото Българска социалистическа партия е трета политическа мощ, нейното предпочитание няма изключително огромно значение. Единственото твърдо декларирано беше, че Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление с Бойко Борисов, а за различен вид – социалистите първо желаят да чуят какво оферират формиращите държавно управление.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР