Социалните мрежи са залети с реклами на опасен препарат за

...
Социалните мрежи са залети с реклами на опасен препарат за
Коментари Харесай

Фалшива реклама с Никол Станкулова изпраща в токсикология

Социалните мрежи са залети с реклами на рисков препарат за намаляване, който се популяризира от Никол Станкулова. Красивата синоптичка не е дала единодушието си за потреблението на лика и името й, само че все пак менте промоцията набира от ден на ден известност, като доста млади девойки й се доверяват.

Продуктът за намаляване съдържа бета-хидроксимаслена киселина (β-хидроксибутират) и се употребява като последна линия терапи при Паркинсон и Алцхаймер. Продуктът е мощно рисков за здравето. „ Уикенд ” научи, че няколко млади девойки са потърсили лекарска помощ и са се озовали в токсикологията на столични лечебни заведения. Състоянието на девойките към този момент е устойчиво, само че са били много зле, разкриха източниците ни.

Самата Никол се оплака пред почитателите си в обществената мрежа , че в интернет се въртят измами с нейния лик. Абсурдната реклама промотира препарати за намаляване с лика на Никол и натрупат пачки на гърба на младата майка, която е гневна, че замесват името със подозрителен препарат, който е рисков за здравето.

Самата Станкулова в никакъв случай не е спазвала диети , като най-вече е тежала по време на двете си бременности, към 65 кг, а след ражданията е възвръщала остарялото си тегло от 55-56 кг. без никакви режими и препарати за намаляване. В Нова тв се носят клюки, че тя е булимичка и повръща след хранене, като по този начин поддържа слабото си тяло, само че тя самата отхвърля изказванието, че прибягва до такива крайни способи и твърди, че дължи тялото си на положителните си гени и дребното храна, която гълтам. Красавицата постоянно е обект на измамници, които употребяват името и лицето й без разрешение. В менте рекламите Никол постоянно промотира препрати или хапчета за намаляване, въпреки тя самата в никакъв случай да не е била цялостна. Повечето от тези уеб сайтове са регистрирани тук-там, където Интерпол не може да ги проверява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР