Овен Днес ще се опитвате да поемате отговорности, излизащи извън границите

...
Овен
Днес ще се опитвате да поемате отговорности, излизащи извън границите
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 21 май

Овен
Днес ще се пробвате да поемате отговорности, излизащи отвън границите на личното Ви аз. Разбира се за това се желае доста храброст, само че също по този начин и е леко неразумно. Опитайте се да бъдете възрастни и рационални, премервайте рисковете.

Телец
Ще имате потребност да отидете в пространството на чистата мисъл, с цел да се почувствате в сигурност. Това е прелестно и надали бихте изгубили и практичния си нюх. Единственият капан е да възприемате нещата прекомерно едностранчиво и да задълбаете в ментални модели.

Близнаци
Първите неща - първи. Действайте поредно, не се разсейвайте, бъдете фокусирани. Сутринта ще е доста дейна, само че ще се влияете от мнението на хората към Вас. С напредването на деня ще съумеете да управлявате времето и позицията си. Бъдете практични, правете единствено нещата, които са значими.

Рак
Не може да се каже, че си взаимодействате с другите хора по простъпка. В множеството случаи това е прочувствен избор. И въпреки всичко внимавайте с обещанията, които давате, тъй като не всички е елементарно да бъдат изпълнени.

Лъв
Днес подредбата на нещата и уговорките ще е изключително значима за Вас. Време е обаче да се замислите за едно друго качество на нещата - успеваемостта. Ред или успеваемост? Най-добре и двете и Вие добре може да го организирате.

Дева
Днес ще би трябвало да намерите салдото сред умереността и риска. Задача много комплицирана за човек като Вас, който обича авансово да е наясно какво следва и да има строен рафик в главата си. Може би това даже ще увеличи тревогата си, което несъмнено не е добър знак. Оставете нещата на мъдростта на вселената и просто се радвайте като деца.

Везни
Днес ще търсите красивите неща, тъй като те ще Ви дават чувство за сигурност и защитеност. И даже нещо да е подправено, щом е красиво, ще е ОК за Вас. Дали е добре или не, това зависи от вътрешното Ви възприятие за почтеност. Винаги вършим нещата, с цел да намерим това сигурното и спокойното, което носим от детството и е някъде надълбоко прикрито.

Скорпион
Вашата персонална война ще бъде с обществото във типа, в който е. Някакви дълбоки непокорен усеща се разсънват у вас. На първо време повече ще говорите, ще агитирате, ще търсите, ще " озъбвате ". Важното е, че показвате проблемите, може би ще се открие и подобаващият метод за тяхното решение.

Стрелец
Днес ще имате потребност да усещате удоволствието от допира, от храната, от красивите неща. Това е, което ще Ви нахрани повече от самата материална стойност на нещата. Хубаво е, в случай че съумеете и да го споделите, тогава удоволствието ще е по-голямо.

Козирог
Ще сте доста чувствителни към всички неща, които се случват към вас, като че ли ще ги улавяте по непонятен метод. Добре е да отделите време да се изчистите от всички наслоени страсти. Опитайте да овладявате възприятията си. Водните процедури или един елементарен душ със сол, ще Ви оказват помощ да възстановите салдото си.

Водолей
Днес действителността ще се трансформира в фантазии, а фантазиите в действителност. Някак светът към Вас ще наподобява друг, на моменти несъответстващ и тайнствен. Може даже да добиете чувството, че сте воин от филм. И е в действителност по този начин, това е вашият личен филм.

Риби
Ден, в който или би трябвало да следвате нормите каквито са и да се включите с наслада или да покажете своя персонален митинг към нещата, с които не сте съгласни. Малко сложни са изборите през днешния ден, само че пък могат да бъдат и революционни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР