50-годишна фурия и майка на двама сина, която излиза само

...
50-годишна фурия и майка на двама сина, която излиза само
Коментари Харесай

50-г. фенка на агнешкото: Последното ми гадже беше с 5 г. по-младо от сина ми /снимки/

50-годишна хала и майка на двама сина, която излиза единствено с мъже, на половина по-млади от нея, предизвести всички зрели дами за компликациите, с които могат да се сблъскат в една такава връзка, написа Daily Star.
В обществените мрежи Тара е известна като фенка на агнешкото. Тя постоянно споделя за своите желания и има ужасно доста почитатели.
Наскоро в TikTok палавата русокоска предизвести наборките си за нещата, за които би трябвало да помислят, преди да стартират да излизат с по-млади мъже.
Тя признава, че връзките с мъж, който е на половина по-млад от нея, постоянно водят до проблеми и неуместни обстановки.
" Трябва да пазите този метод на живот в загадка. Защото е необичайно, когато имаш деца на същата възраст като сътрудниците си ", споделя тя.
И прибавя, че последното й гадже е било на 25 години - с година по-голямо от единия й наследник и пет години по-малко от другия.
" Ако синът ви има другари на възрастта на момчетата, с които излизате, те ще ви намерят. Аз съм на 50 и последният, който имах, беше на 25, а синовете ми са на 30 и 24 ", споделя тя.
Тара също по този начин приканва зрелите дами, които влизат във връзки с по-млади мъже, да бъдат деликатни, когато поддържат връзка с наборките си.
" Също по този начин се уверете, че когато сте на уроци по йога с други майки на вашата възраст, не излизате с някой от техните синове ", предизвестява тя.
Американката е безапелационна, че методът й на живот " не е за хора със слаби сърца ". 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР