Solana и Cardano са сред най-добре представящите си криптовалути сред

...
Solana и Cardano са сред най-добре представящите си криптовалути сред
Коментари Харесай

Solana, Cardano и Bitcoin ETF повишиха цената си през последното денонощие. Какво ни очаква?

Solana и Cardano са измежду най-добре представящите си криптовалути измежду алткойните. $SOL токенът продължава своя мощен ход, като доближи внушителните $66 през последното денонощие и продължава да пробива, до момента в който $ADA сполучливо се възвърне от загубите през годината.

Но позитивен тренд с над 12% и 9%, надлежно, значи единствено едно – усеща се нов бичи пазар. Но един различен токен си пробива постепенно, само че славно път напред – Bitcoin ETF.

В тази публикация ще забележим какво да очаквате до края на седмицата от най-хубавите алткойни на пазара все още и къде можете да спечелите повече.

Solana и Cardano – има ли нови върхове за реализиране?

След като означи впечатляващ растеж от над 350% на годишна база, Solana демонстрира капацитет за постигане на нови върхове. Въпреки че към момента е надалеч от своя исторически връх от $260, упованията са за вероятен скок до към $80 в идващите месеци. Такова нарастване би представлявало растеж от близо 23%, което е доста достижение.

За Cardano картината е малко по-различна. Въпреки че $ADA се показа добре предходната година, имаше прочут спад през тази година. Въпреки месечния скок от над 57%, на годишна база растежът е едвам 17%. Съществува капацитет за нов скок до към $0.45, само че достигането на равнища над $0.50 в околните 3-4 месеца може да се окаже мъчно постижимо.

Общо взето, и двете криптовалути показват благоприятни условия за напредък, въпреки и в друг мащаб и ритъм. Инвеститорите би трябвало да наблюдават деликатно пазарните условия и да вземат под внимание външни фактори като общите пазарни трендове и нововъведенията във всяка от тези блокчейн платформи.

Bitcoin ETF токенът – вероятно най-хубавата рискова инвестиция?

токен на цена от едвам $0.0054 прави опцията за инвестиция налична за необятна гама от вложители. Това ниско начално равнище на цената предлага входна точка с капацитет за огромни облаги при по-ограничен риск. С очакван 36% растеж през всички стадии на предпродажбата, токенът предлага осезателен капацитет за финансови облаги в кратковременен до средносрочен проект.

Спекулативният темперамент на токена и над 300% годишна рентабилност (APY) вършат Bitcoin ETF прелъстителен за търсещите високи приходи вложители, подготвени да одобряват по-високия риск. Ако огромните хедж фондове получат достъп до спот пазари на Bitcoin, това може доста да усили ликвидността на $BTC, което от своя страна може да повлияе позитивно на $BTCETF.

за 2023 година остава умерено оптимистична, като съществува капацитет токенът да изригне с до петорно нарастване на цената си, според от пазарните условия и приемането на Bitcoin ETF-ите.

Колко да влагам в $BTCETF?

С оглед на междинната инвестиция от $744 в последните дни, това може да служи като насочна точка. Важно е да инвестирате единствено толкоз, колкото сте подготвени да рискувате, без да визира вашата финансова непоклатимост.

Ако огромна част от вложителите вкарват своите токени в стейкинг пула, това може да предложи спомагателен капацитет за въздържан приход, какъвто е казусът с $BTCETF. Доходността е огромна, което кара мнозина незабавно да подават своите токени в пула, с цел да могат да завоюват повече. Разгледайте дали стейкингът е подобаващ за вашите капиталови тактики и цели. С капацитет за петорен растеж, в случай че нещата вървят по проект, е значимо да се оцени опцията за високи облаги по отношение на риска от загуби.

Вземете поради образеца със Solana и по какъв начин се е развивала тази инвестиция през последните месеци. Такива образци могат да ви дадат по-добра визия за евентуалния растеж и опасности, свързани с сходни вложения.

Как да закупя Bitcoin ETF токени?

  1. Посетете уеб страницата на предварителната продажба
  2. Свържете вашия крипто портфейл с този на плана
  3. Обменете токени
  4. Завършете транзакцията
  5. Стейкнете своите токени в пула на платформата
  6. Заявете токените си в края на предварителната продажба.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР