В сряда баща и син се предадоха на полицията в

...
В сряда баща и син се предадоха на полицията в
Коментари Харесай

Баща и син арестувани за отвличането на крипто инвеститор

В сряда татко и наследник се предадоха на полицията в Хонконг след замесването на фамилния им автомобил в отвличането на крипто вложител.

Според информацията случаят е обвързван с отвличането на 55-годишен крипто вложител от автомобила ѝ от четири лица във вторник. По това време тя е била придружавана от брачна половинка си, за който се твърди, че е бил атакуван с електрошок, когато се е опитал да се намеси.

Източник, осведомен с въпроса, разкри пред SCMP в четвъртък, че 70-годишен предприемач и 30-годишният му наследник са били арестувани в полицейския сектор Тай По на идващия ден. Те разкрили, че предприемачът е вложил 15 милиона хонконгски $ ($1.9 милиона) в криптовалута преди към 18 месеца посредством отвлечената жена.

Източникът твърди, че след инвестицията предприемачът е срещнал компликации при възобновяване на инвестицията си или при установяването на контакт с дамата.

Подчертавайки, че арестуваното дуо татко и наследник не са лицата, взели участие в отвличането, източникът съобщи, че полицията продължава да търси спомагателни обвинени.

Двойката баща-син е била задържана по съмнение в непозволено отнемане от независимост и нахлуване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР