През април Magic Eden надмина Blur по обем на търговията

...
През април Magic Eden надмина Blur по обем на търговията
Коментари Харесай

Този NFT пазар успя да надмина Blur по обем на транзакциите

През април Magic Eden надмина Blur по размер на търговията на NFT пазара. Според DappRadar Magic Eden е постигнала $486 милиона размер на търговия през предишния месец, като платформата на Blur е изостанала със $108 милиона за първи път от стартирането си.

Успехът на платформата се дължи на поддръжката на Ordinals, на които се падат 70% от размера на пазара.

Други фактори, които способстват за това, са новата стратегия за награди Diamond и продължаващото партньорство на Magic Eden с Yuga Labs, водещо NFT студио.

Анализаторите регистрират възходящата известност на цифровите колекционерски предмети, построени в мрежата на Биткойн , като да вземем за пример Ordinals и Runes, като през април UniSat и OKX NFT Marketplace влязоха в топ пет на платформите за търговия.

По отношение на сбирките, Runestone зае водеща позиция, измествайки Bored Ape Yacht Club.

Общият размер на търговията с NFT сбирки върху Биткойн се усили с 32% през април, достигайки $675 милиона, което нарежда блокчейна на Биткойн на второ място по размер на търговията след Етериум .

Общият размер на търговията с NFT през април възлиза на $1.35 милиарда, отбелязвайки 13% спад по отношение на предходния месец. Тази низходяща наклонност към границата от $1 милиард се следи от декември 2023 година насам.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР