Ondo Finance, лидер в децентрализираните финанси (DeFi), и Zebec Network,

...
Ondo Finance, лидер в децентрализираните финанси (DeFi), и Zebec Network,
Коментари Харесай

Ondo Finance стартира платежна мрежа за RWA

Ondo Finance, водач в децентрализираните финанси (DeFi), и Zebec Network, профилирана в токенизирани активи от действителния свят (RWA), сътвориха стратегическо партньорство за гражданска война в заплащанията на заплати в действително време.

Чрез потреблението на авангардна платежна технология на Zebec дружно със системата за постоянни монети USDY на Ondo, съдействието има за цел да рационализира финансовите транзакции, изключително в ръководството на заплатите, за компании и физически лица по целия свят.

Интегрирането на USDY в платежните решения на Zebec бележи значим крайъгълен камък в подобряването на полезността и достъпността на децентрализираните финансови услуги. С световния пазар на RWA, който сега се прави оценка на впечатляващите $7.8 трилиона и показва постоянен ритъм на напредък от 11.3%, партньорството е готово да се възползва от възходящото търсене на ефикасни и сигурни решения за цифрови заплащания.

Положителният пазарен отговор на известието за партньорство акцентира увереността в трансформиращия капацитет на комбинирането на експертния опит на Ondo Finance в DeFi с новаторската технология за заплащане на Zebec Network.

Гледайки напред, Zebec Network възнамерява да вкара още характерности и функционалности за в допълнение овластяване на потребителите, в това число благоприятни условия за пасивни доходи посредством връщане на USDY посредством Instant Card.

Въпреки че консолидираното на USDY в продуктовия пакет на Zebec показва вълнуващи вероятности за световните финансови пазари, значимо е да се означи, че сходството с нормативните условия остава главен приоритет, като USDY не е разполагаем в Съединените щати, с цел да се подсигурява спазването на Закона за скъпите бумаги на Съединени американски щати.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР