Софийският градски съд определи мярка за неотклонение задържане под стража

...
Софийският градски съд определи мярка за неотклонение задържане под стража
Коментари Харесай

Шофьорката на Порше Кайен, убила мъж при катастрофа в София, е била пияна

Софийският градски съд дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " на дамата, провокирала злополука късно вечерта на 17 декември в столицата, при която един човек почина, а 16-годишно момче пострада.
Още по тематиката
От прокуратурата оповестиха, че обвинената - 40-годишна с букви Р.Б. - е карала в нетрезво положение.

 Загинал и ранени при конфликт сред джип Виж още

Катастрофата стана към 22.50 ч. на ул. " Бойчо Бойчев " в квартал " Овча купел ". Жената, управлявайки " Порше Кайен " в посока от бул. " Президент Линкълн " към ул. " Суходолска ", при платното с две пътни ленти е навлязла в насрещното придвижване. Така, " без да управлява непрестанно управлявания от нея автомобил " и в нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, е провокирала злополука с насрещно движещия се автомобил " Фолксваген Поло ", оповестиха от Софийската градска прокуратура.

В резултат на това по несъобразителност е предизвикала гибелта на лидера на фолксвагена, както и междинна телесна щета на 16-годишния му сателит.

Разследването по досъдебното произвеждане продължава.

От обвиняването показват още, че това е " следващ случай на жестоко нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата след приложимост на алкохол, в резултат на което умират почтени жители ".

И напомнят, че по-рано тази година основният прокурор Иван Гешев предложи на законодателната и изпълнителната управляващи промени в Наказателния кодекс, които съгласно него биха помогнали за ограничението на този тип закононарушения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР