София. В края на 2019 г. и през 2020 г.

...
София. В края на 2019 г. и през 2020 г.
Коментари Харесай

Ива Иванова, астрологът: В края на 2019 г. и през 2020 г. се очаква поредната финансова криза в света и тя ще засегне и България

София. В края на 2019 година и през 2020 година се чака следващата финансова рецесия в света и тя ще засегне и България. Това сподели астрологът Ива Иванова в изявление за Агенция „ Фокус “ за астрологичните прогнози за 2019 година „ За България 2019 година би трябвало да бъде хем по-хаотична, хем по-добра от предходната година. В същото време се характеризира с не изключително устойчиво финансово състояние. Българите ще продължим да бъдем заблуждавани за най-различни неща. В рамките на идната година би трябвало да се появят и по-нататъшното развиване на обществото като цяло. По-критични интервали ще бъдат месеците юни, юли и август. А към края на 2019 година може да чакаме „ събуждане “ на народа, който ще покаже, че мъчно се поддава на операции и мъчно позволява да бъде лъган. В рамките на април – май е допустимо да има митинги, които по-скоро ще са свързани с финансовото състояние на популацията. Протест може да се чака и септември – октомври, само че той ще бъде обвързван по-скоро с отношението власт – национални маси “, съобщи Иванова и уточни, че като цяло се обрисува по-спокойна 2019 година за България.
„ В международен проект ще продължи изясняването на връзките на Америка и Русия. В края на април ще има събития, свързани с тези връзки, които ще продължат и през октомври. Във финансовата област от началото на годината до август ще има промени, свързани с банки, лихви и основаване на нови способи на заплащане. Към края на годината ще има опция за оформяне на нови хрумвания за общественото развиване както по света, по този начин и в България. В края на 2019 година и цялата 2020 година се чака следващата финансова рецесия в света и тя ще засегне и нашата страна. И рационалното държание на българите, че не всичко е пари, ще спомогне за това до 2026 година България да стартира да се измъква от този разгром и безпорядък в света, който съществува сега “, изясни астрологът.
Цветилена СИМЕОНОВА

Пълния текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР