Държа ли се сега на възрастта си?“ 22-годишната Били Айлиш

...
Държа ли се сега на възрастта си?“ 22-годишната Били Айлиш
Коментари Харесай

Музикален преглед: „Hit Me Hard and Soft“ на Billie Eilish е ревностен аутсайдерски поп в нейната собствена лига

„ Държа ли се в този момент на възрастта си? “ 22-годишната Били Айлиш се чуди на глас в началната ария на своя упорит трети албум „ Hit Me Hard and Soft “.

„ Излизам ли към този момент? “

Изданието с 10 песни вижда поп реализатор един път в потомство, който още веднъж пренаписва разпоредбите: Ако първият запис на Eilish срещна света с нейния брилянтен хорър-поп, с неговия злокобен комизъм, ексцентрични ритми и тийнейджърски смъркания на Invisalign, а втората й избърса тези черни сълзи за поп пеенето и размишленията за боса нова по отношение на упованията за популярност, третата й е амалгама и от двете, с смели нови изненади.

“Hit Me Hard and Soft ” потвърждава, че Eilish е новобранец в актуалния поп по няколко метода: Това е албум, предопределен да бъде чут и да му се насладите напълно, работещ обратно на настоящия едноцентричен модел на музикалната промишленост. И тя печели това отличие с по-пълен тон, с помощта на нейния брат, продуцент и помощник през целия живот Финеас О’Конъл, към който в този момент се причислява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР