Бивш полицай с доживотна присъда се е барикадирал в дома

...
Бивш полицай с доживотна присъда се е барикадирал в дома
Коментари Харесай

Бивш полицай с доживотна присъда се е барикадирал в дома си

Бивш служител на реда с доживотна присъда се е барикадирал в дома си. Районът е отцепен от жандармерия. Мъж се е барикаридал в дома си в Пловдив. Той е някогашен служител на реда, наказан за убийството на родителите си.

Мъжът се споделя Венцеслав Караджов и е получил доживотна присъда. Той се е барикадирал в дома си, откакто Висшият касационен съд е удостоверил присъдата му. Мъжът е въоръжен. В същата къща бяха убити родителите му. Районът е отцепен от жандармерия. На място има полицейски екипи и психолози, с цел да го убедят да излезе.

По всяка възможност експолицаят Венцислав Караджов разполага с оръжие. Това сподели пред „ Марица “ неговата адвокатка Зоя Тошкова.

По думите й, по-рано през днешния ден тя му съобщила за решението на Върховен касационен съд, с което се удостоверява доживотната присъда, разяснила му е и претекстовете за него. Малко по-късно се стигнало и актуалната обстановка.

Представители на „ Съдебна защита “ са пристигнали до дома му, с цел да го отведат за осъществяване на присъда, само че Караджов се барикадирал. Драмата пред дома му продължава към този момент близо 5 часа. На място има доста полиция, коли за спешна помощ, както и психолози, които се пробват да го убедят да се съобщи. Към момента Караджов изрично отхвърля.

„ Каза, че няма да лежи почтен в пандиза. Вероятно има оръжие. Каза ми още, че се е приготвил като Рамбо. Не знам по какъв начин ще свърши всичко това. Надявам се добре и без потърпевши “, разяснява още адв. Зоя Тошкова.

През 2016 година откриха майката и бащата на Венцеслав Караджов убити в дома им. Мъжът е имал спор с родителите си, само че до последно отхвърля да има нещо общо с закононарушението.
Очаквайте детайлности! 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР