Районната прокуратура във Велико Търново повдигна обвинение на бизнесмена Димитър

...
Районната прокуратура във Велико Търново повдигна обвинение на бизнесмена Димитър
Коментари Харесай

След като детето на Божанков простреля друго: Повдигнаха обвинение на собсветника на оръжието

Районната прокуратура във Велико Търново повдигна обвиняване на предприемача Димитър Бонзов – притежател на револвера, с който детето на депутата Явор Божанков простреля друго дете.
 
Обвинението е за погрешно предпазване на законно притежавано оръжие. На Бонзов е наложена мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 10 000 лв..

Не е имало някой на рождения ден, който е използвал неразрешени вещества, изясни депутатът

Бизнесменът отхвърли коментар. 

„ Деянието е несъзнателно, действието е по неволя. Никой не е желал да настъпят нездравословни последствия за който и да е. Право на всеки обвинен е да дава или да не дава пояснения. Ако не дава – не може да се пояснява в негов ущърб. Ще дава пояснения, когато се съберат всички доказателства. Желае да сътрудничи, желае да се колаборира с следствието “, споделиха юристите на Димитър Бонзов.

 Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 2 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха 2 мин. Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха  Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана 2 мин. Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 2 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха 2 мин. Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха  Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана 2 мин. Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана

В неделя детето на депутата Явор Божанков простреля друго дете по време на празненство в Арбанаси. По информация на bTV предприемач е чествал рожден ден във великотърновското село. Сред гостите са били и брачната половинка на Божанков и двете им деца. Той самият не е участвал.

Изстрелът е бил създаден с военен револвер

Именно едно от децата на Божанков - по-големият му наследник, който е на 11 години, е простреляло другото дете в крайници. Раненото дете е сестра на брачната половинка на Божанков. То е настанено в болница и се възвръща.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред bTV за случая. По случая бе формирано досъдебно произвеждане. От прокуратурата споделиха, че употребяваното оръжие е револвер „ Смит енд Уесън " 357 магнум, който е законно притежаван, само че е бил оставен без контрол от притежателя му. 

По-рано през днешния ден излязоха информации, че дете е простреляло друго дете с военен револвер на частно празненство в Арбанаси

Според закона за оръжията и боеприпасите се не разрешава откритото носене на оръжие на публични места с изключение на при реализиране на охранителна активност.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР