МИНЕАПОЛИС (AP) — Хуан Сото се е настанил много добре

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Хуан Сото се е настанил много добре
Коментари Харесай

Хуан Сото казва, че е отворен за преговори за договор с янките през сезона, докато играчът на звездите се установява в

МИНЕАПОЛИС (AP) — Хуан Сото се е настанил доста добре с янките, възхищавайки се на обсега и интензивността на почитател базата, наслаждавайки се на богатата просвета на Ню Йорк и, несъмнено, удряйки в цялостен състав тъкмо пред Арън Джъдж.

Той ще би трябвало да вземе решение по-рано или късно дали да се повтори, като първият му път като свободен сътрудник се задава през есента. Но може би той въобще няма да стигне до свободния пазар. Сото сподели в четвъртък, че ще даде благословията си за договаряния за контракт през сезона, в случай че Янките желаят да се свържат с неговия сътрудник Скот Борас за дълготраен контракт.

Собственикът на Янкис Хал Щайнбренер сподели пред YES Network на тима, че би обмислете сходна тактичност за трикратния All Star и четирикратния Silver Slugger, който към момента е единствено на 25 години.

„ Мисля, че бихме желали да го забележим тук до края на кариерата му. Не мисля, че има подозрение в това. Неговият сътрудник Скот не е податлив да подписва покупко-продажби по средата на сезона. Нито аз. Мисля, че може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР