Масова блокада от полицаи около къщата на Венцеслав Караджов в

...
Масова блокада от полицаи около къщата на Венцеслав Караджов в
Коментари Харесай

Обсадиха къщата на Караджов в Пловдив - казал, че няма какво да губи

Масова обсада от служители на реда към къщата на Венцеслав Караджов в " Южен ". Районът към болница „ Каспела “ е отцепен, а тежковъоръжени служители на реда са обсадили къщата, в която бяха открити мъртви родителите му.

Пред TrafficNews юристът на Караджов – Зоя Тошкова е удостоверил, че той се е затворил в къщата в квартал „ Христо Смирненски “. Днес тя му е съобщила претекстовете на Върховен касационен съд, с която отреждат пожизнен затвор.  Мъжът е споделил на сина си, с който живее на записания адрес на домашния му арест, да не се прибира в дома си. След това е махнал гривната си и е отишъл в бащината му къща. Наскоро пък жена му го е напуснала.

Пред Тошкова Караджов споделил, че не е невъоръжен, само че не е ясно с какво оръжие разполага. Той декларирал още, че е почтен, само че нямало по какъв начин да го потвърди в тази правосъдна система. Накрая той допълнил, че няма какво да губи, както и че няма да влезе в пандиза почтен.

Той е благодарил на юриста си, като декларирал, че за него е било чест тя да го пази. Тошкова се пробва да го убеди да се съобщи, само че до този миг няма резултат. 

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР