София. Министерството на вътрешните работи изпълнява заповедите за подпомагане на

...
София. Министерството на вътрешните работи изпълнява заповедите за подпомагане на
Коментари Харесай

МВР изпълнява заповедите на БАБХ за осигуряване дейността по дезинфекция на стопанства, засегнати от чума по дребните преживни животни

София. Министерството на вътрешните работи извършва заповедите за подкрепяне на дейностите на Българската организация по сигурност на храните и на Министерството на земеделието, храните и горите. Сред значимите въпроси, по които работи Оперативният щаб за съгласуване на обстановката и ограничение на болесттите по животни дружно с всички служби, е събиране на обстоятелства с оглед определяне от кое място е пристигнала чумата по дребните преживни животни. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Друга настояща задача, която Министерство на вътрешните работи извършва, е защитата при превозването и загробването на умъртвените по човечен метод животни. Осигурена е и защита на местата за разпределяне на обезщетенията на стопаните, което стартира в края на предходната седмица. Във връзка с това са дадени точни указания към съответните ОДМВР.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР