След раздялата си Брадли Купър и Ирина Шейк продължават да

...
След раздялата си Брадли Купър и Ирина Шейк продължават да
Коментари Харесай

Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно?

След раздялата си Брадли Купър и Ирина Шейк не престават да поделят грижите за своята щерка Леа, само че няколко техни фрагмента накараха всички да мислят, че двойката може би си е дала втори късмет.

47-годишният артист и 36-годишният топ модел бяха снимани да се разхождат в Ню Йорк, а на някои фотоси двамата са поставили нежно ръка един към различен в прегръдка. Компания им вършат и две кучета, чиито каишки държи Купър.
                             

Това не е първият път, в който някогашната двойка провокира спекулации за връзките между тях. На Хелоуин Ирина Шейк разгласява в Instagram обща кадър с някогашния си сътрудник – на нея тя е в ролята на пин-ъп модела Бети Пейдж, а артистът е облечен костюм на плюшено мече. Във вечерта на празника двамата са видяни да се разхождат с 5-годишната си щерка Леа де Сен, описват от.
                             

Феновете им бяха обнадеждени и през лятото на 2022 година, когато Шейк показа поредност фотоси в Instagram от ваканцията си на Бахамите. На една от които я виждаме по бански дружно с Брадли, до момента в който той дава вода на плуващи прасенца.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР