След като вицепремиерът Асен Василев не се яви на парламентарен

...
След като вицепремиерът Асен Василев не се яви на парламентарен
Коментари Харесай

Парламентарен контрол в 22:10 в петък: И Бойко Рашков няма да дойде, имал здравословен проблем

След като вицепремиерът Асен Василев не се яви на парламентарен надзор, с пояснение " неотложни служебни задължения ", втори министър отпадна от контрола. Това е вътрешният министър Бойко Рашков.

Оправданието на Рашков обаче е друго - здравословен проблем.

Ще сме признателни да ни уведомите, в случай че и други министри мислят да се разболяват, разяснява депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев. И попита какъв брой е съответстващо в петък вечер да се задават значими въпроси и да им се търсят отговори. Съгласно гласуваното, контролът ще продължи до 23:58 часа.
Премиерът и 10 министри на парламентарен надзор
Премиерът Кирил Петков и 10 министри от кабинета ще вземат участие в парламентарния надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС. Към министър-председ...
Прочети повече
Въпросите към Рашков, които в този момент се отсрочват, са:

1. Въпрос от ЦОНЧО ТОМОВ ГАНЕВ по отношение на следствие от бранш " БОП " при Министерство на вътрешните работи - Варна с номер на произвеждане 2527/2019.

2. Въпрос от ЦОНЧО ТОМОВ ГАНЕВ по отношение на сигнал до Районна прокуратура - Варна с вх. № 2949120 от 26.02.2020 година

3. Въпрос от АТАНАС ДИМИТРОВ МИХНЕВ по отношение на агресивното държание на протестиращи по време на митинга на 12.01.2022 година и взетите от Министерство на вътрешните работи ограничения.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР