Структурата на Възраждане “ в Силистра откри своята предизборна кампания.Събитието

...
Структурата на Възраждане “ в Силистра откри своята предизборна кампания.Събитието
Коментари Харесай

Структурата на „Възраждане “ в Силистра откри своята предизборна кампания

Структурата на „ Възраждане “ в Силистра откри своята предизборна акция.

Събитието се организира в село Срацимир, където политическата организация завоюва кметско място на последните локални избори.

Кандидатите за народни представители от „ Възраждане “ за 20 МИР разговаряха с жители, след което посетиха църквата в селото.



„ Убедена съм, че срацимирци са горди със своя избор за кмет Радослав Стоянов, който има неповторимата опция да покаже по какъв начин се ръководи с почтеност, честност, почитание към хората, угриженост, макар ограничавания запас на тази служба. “, сподели пред жителите на Срацимир Маргарита Генчева, която е депутат от 48 и 49 Народно заседание, и лидер на листата на „ Възраждане “ за 50 Народно събрание.

Кандидатите за народни представители разискаха с хората  проблема с демографската рецесия в района. Страцимирци означиха, че учебното заведение в селото, което е основано по време на турското иго през далечната 1858 година, към този момент от десетилетия се разрушава, затворено от днешната сякаш „ българска “ власт, като се надяват „ Възраждане “ да поеме ръководството на страната и да възроди пустеещите учебни заведения в България.

Водачът на листата за народни представители Маргарита Генчева подари съоръжение за детска площадка на селото, която ще бъде построена до няколко седмици, с цел да обслужва потребностите на фамилиите в региона. Тя направи първата копка.

„ Чакат ни едни сложни избори, само че ние сме решени да вложим най-много старания и да покажем най-хубавото, да споделим желанията и програмата на нашата организация, както за националния парламент, по този начин и за европейския. “, сподели Марин Николов, който е втори в листата за претенденти за народни представители.

„ Надяваме се да убедим колкото се може повече хора да излязат и да гласоподават. Надяваме се да ги убедим, че само „ Възраждане “ е национално виновна, и слага като приоритет действителните проблеми на хората: нежеланието да вземат участие  във войната в Украйна, демографската злополука в страната, сривът на опазването на здравето ни, стопанската съсипия и неналичието на каквато и да е поддръжка за дребните стопанства и бизнеси. “, добави Маргарита Генчева.

„ Възраждане “ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР