Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането

...
Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането
Коментари Харесай

Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина

Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в идващите два дни 

Мобилните приложения ОББ Мобайл и КBC Mobile Bulgaria, както и онлайн банкиранията ОББ Онлайн и KBC Online Bulgaria няма да бъдат налични известно време, оповестиха от банката.

Ето и формалното известие.

Уважаеми клиенти, Бихме желали да Ви осведомяваме, че за възстановяване на качеството на нашите услуги в периода от 17 часа на 10.05.2024 година до 23 часа на 12.05.2024 година мобилните приложения ОББ Мобайл и КBC Mobile Bulgaria, както и онлайн банкиранията ОББ Онлайн и KBC Online Bulgaria няма да бъдат налични.

Това значи, че ръчното разпореждане на преводи и заплащания сред лични сметки и към трети страни ще бъде лимитирано.

Ето за какво Ви съветваме да извършите спешни заплащания преди 17 часа на 10.05.2024 година, или да ги наредите с бъдеща дата на изпълнение - по този начин те ще се осъществят автоматизирано и безпроблемно.

За Ваше улеснение в посочения интервал е целесъобразно да планирате задоволително средства по своите сметки с дейни карти към тях. 

В допълнение, имайте поради, че в петък, 10.05.2024, клоновете ни ще бъдат отворени за Вас до 17 часа и няма да бъдат отворени през почивните дни. 

Бихме желали да Ви уверим, че всички интервенции с карти – изтегляне и внасяне на банкомат, заплащания в магазинната мрежа на ПОС терминали и онлайн покупки, потребление на цифрови портфейли - ще бъдат напълно налични. Tези Ваши преводи ще бъдат отразени в първите работни дни след уикенда 11-12 май 2024.  

Извиняваме се за породеното стеснение! 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР