Даниел Колинс продължава да се утвърждава, като една от най-добрите

...
Даниел Колинс продължава да се утвърждава, като една от най-добрите
Коментари Харесай

Поредна тенис лекция: Колинс премина експресно през шампионка от WTA финалите в Рим

Даниел Колинс продължава да се утвърждава, като една от най-хубавите тенисистки в Тура в последния сезон от професионалната ѝ кариера. Днес американката надделя безапелационно тенисистка, срещи която в никакъв случай не е губела, а точно против Каролин Гарсия с резултат 6:3 6:3 и се класира за първия си осминафинал в Рим в кариерата си, където ще срещне една от изненадите на шампионата, Ирина-Камелия Бегу.

Срещата стартира с безчет неточности от страна на двете тенисистки, но шансът се усмихна на Колинс, което разреши на шампионката от Маями и Чарлстън да стабилизира играта си в точния момент и да поеме надзор над съперничката ѝ, която продължаваше да играе безредно по този начин да поведе с 6:3 в първия сет.

Втората част ни предложи много по-висококачествен тенис от страна на Гарсия, която бе конкурентна на международната номер 15. Въпреки спешните моменти в средата на сета, Колинс не разреши на французойката да обърне сета в своя изгода, а в противен случай - още в шестия гейм си обезпечи задатък от пробив, който бе непокътнат, и по този начин с 6:3 и във втората част продължава акцията си в италианската столица.

A career-best in Rome for Danielle Collins
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР