След като пет години бяха жестоко скарани и не бяха

...
След като пет години бяха жестоко скарани и не бяха
Коментари Харесай

След скандалната раздяла те се завръщат с гръм и трясък

След като пет години бяха грубо скарани и не бяха си продумали и дума, Румънеца и Енчев си простиха и даже издадоха нова ария.

" Няма сън “ – това е заглавието на новата ария на пионерите на българския хип-хоп. След дълга креативна пауза поради абсурда сред двамата, за повода за който сами посочват парите, колоритните реализатори на шлагери като " Пипни ме тук “, " Шатрата “, " Моята жена “ и още доста, се завръщат на музикалната сцена със мощна и закачлива ария, която е заредена с капацитет да се трансформира в химн на лято 2023.

" Нямаше по какъв начин да се завърнем през зимата. Лятото е нашият сезон. Всеки желае да се излежава нехайно под палмите с коктейл в ръка и в компанията на красиви дами, а нощите да са безкрайни. ", споделя Румънеца. “Лятото било измислено, с цел да могат Румънеца и Енчев да вършат музика ", добавя в типичния за дуото жанр Енчев.

Преди няколко месеца двамата признаха в телевизионно изявление, че поради скарването децата им не се познават. " Просто се скарахме доста грубо и 5 години и 2 дни не си говорихме, не се чувахме, никакъв контакт. Бяхме грубо скарани и двамата ", сподели тогава Румънеца.

" Не си заслужава да се ровим в това нещо. Когато 20 години правиш едно и също нещо, като се изключи че се трансформира в специалност, което за музикант е леко необичайно – би трябвало хем да ти е специалност, хем да ти е нищо вдъхновяващо. Но когато доста дълго време го правиш, това води до такава отмалялост, че започваш да правиш музика, просто тъй като би трябвало да я правиш и най-после почва да става тъпа музиката. Започна да ни става безсмислено всичко. Умора! " – прям е Енчев, който е бил повода за скарването и то е било обвързвано с пари:

“Не желая да приказвам за тези неща, тъй като това беше неуместно, откровена тъпота и нещо, от което постоянно ме е било и ще ме бъде позор ", написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР