Сезонът на Близнаците е тук! Той започва на 21-и май

...
Сезонът на Близнаците е тук! Той започва на 21-и май
Коментари Харесай

Късмет за въздушните знаци и напрежение за подвижните зодии

Сезонът на Близнаците е тук! Той стартира на 21-и май и продължава до 21-и юни. Сега е време за промени, за безредици, нови неща - остарялото става скучно! Близнаците са занимателни, приключенци и душата на компанията, тъй че всички зодии в този момент са радостни и в празненство въодушевление. Окуражени сме да се отдадем на завършения. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат доста шанс, а преносимите зодии Дева, Стрелец и Риби ще са по-напрегнати. Ето какво да чака всяка зодия, съгласно американския " Cosmopolitan ", представен от Dnes.bg.

Овен

През интервала непрекъснато са в придвижване, заети и дейни - в положителния смисъл, това им носи наслада. Не стоят до по-късно на работа, нямат хиляди досадни задания, по-скоро непрекъснато се виждат с другари, вървят на доста събития, екскурзии, излизат всеки ден. Срещат се с познати, срещат се с нови хора, вървят на нови места, пробват нови неща. Нека се любуват на това и да вършат доста фотоси!

Телец

Някои от полезностите им са леко остарели. Може към този момент да са по-възрастни, а още да имат мнение и възгледи, които са имали в тийн годините. Телците са постоянни, съществени, държат на своето, не трансформират вярванията и концепциите си. Но в този момент е време да са по-малко инати и да създадат някои промени. Да се концентрират върху новите, разнообразни и достоверни полезности, които получават. Да трансформират мнението си не значи, че преди не са били прави, просто минават на последващо равнище, порастват и трансформират схващанията си, тъй като имат нова информация.

Близнаци

Сега е техният сезон и те са в свои води. Една глава от живота им се затваря и стартира нов цикъл. Нека си слагат огромна и смела цел през интервала, без значение дали тя е професионална, персонална, обвързвана с любовта и така нататък Сега е времето на предизвикват измененията, които желаят да се случат и да внесат новото в живота си. Каквото започват в този момент ще има дълготрайно въздействие и е значимо за бъдещето им.

Рак

Раците ще имат много време, в което да останат сами. Може да се усещат самотни, неразбрани, подценени, игнорирари, само че в този момент не е времето да се тормозят и мислят за другите. През интервала би трябвало да се концентрират върху себе си. Има доста останки в живота им - нещо обвързвано с някогашен сътрудник, със остарял другар, който ги е разочаровал, със остаряла работа, остарял план, който не е приключен. Сега те са подтикнати да се оправят с това. Трябва да изхвърлят боклука от живота си, да се освободят и да създадат място на новото, което ще пристигна в техния сезон.

Лъв

Тонове нови другари за Лъвовете! Сезонът на Близнаците е обществен интервал за доста зодии, само че изключително за Лъвовете. Сега на фокус са другарствата, контактите, кръговете, в които се движат. Тези зодии ще прекарат доста време с компанията, ще се видят със старки приятелки, ще се срещнат с доста нови хора и те ще се трансфорат в положителни другари. Нека се забавляват повече.

Дева

Те ще усещат напрежение. Мениджъри, водачи, престижи персони - всички те са вперили погледи в Девите на работа. Много е значимо в този момент тези зодии да дават най-хубавото от себе си и да се стараят. Нека положат старания, да реализират задачите си, да си слагат още по-смели и огромни цели за бъдещето. Ако се оправят добре в професионалната сфера, може да получат бонус, покачване, нарастване на заплатата. 

Везни

През интервала би трябвало да се концентрират върху приключенията. Ако могат, дано отидат на екскурзия някъде. Ако това в този момент не е допустимо, да се запишат на курс, на уроци, да посещават музеи, театри, да посетят нови кафенета, питейни заведения, да се разхождат повече из паркове, да четат нови книги. Нека излизат повече, да поддържат връзка повече и да се срещнат с доста нови хора. Да опитат нови неща, които до момента не са тествали. Важно е да има малко многообразие в живота им. Така ще разширят хоризонта си, ще схванат по-добре света към себе си и ще станат нов човек.

Скорпион

Потапят се дълбоко. Сезонът на Близнаците носи любознание, предпочитание за проучване, учене на нови неща и това въздейства на Скорпионите. Но те по-скоро желаят да научат повече за себе си и се потапят във вътрешния си свят. Те ще са по-тихи, няма да излизат и поддържат връзка толкоз, само че пък ще опознаят себе си. Връщат се в предишното, отдават се на мемоари, проучват усеща и обстановки. Това може да не им звучи като нещо занимателно, само че е належащо да го създадат. Така от тях ще падне един товар, ще осъзнаят какво усещат и ще схванат себе си по-добре.

Стрелец

Нито Близнаците, нито Стрелците елементарно се отдават на съществени връзки и един човек. По принцип, тези зодии мъчно се задомяват. Но в този момент Стрелците ще усещат, че им е по-лесно да се отдадат изцяло на някого. През интервала те ще създадат връзката по-силна и постоянна. Ако нямат гадже, в този момент ще копнеят за обич и ще желаят да намерят своя специфичен човек, това ще е цел за тях. Но това е и интервал, в който намират нови другари, основават мощни бизнес партньорства и елементарни познати се трансформират в новите им най-хубави другари.

Козирог

Сезонът на Близнаците може да е леко уморителен за тях. Те са в действителност заети зодии и през интервала ще осъзнаят какъв брой сурови са към себе си, какъв брой доста работят. Сега ще могат да погледнат графика си и да оставят в него единствено най-важното, да си основат по-здравословни привички и да намерят метод да бъдат продуктивни, без да нараняват себе си. След като свършат това, да отидат на масаж, да се насладят на СПА процедури, да си починат същински. Заслужават релакс и да се поглезят малко. Да извърнат внимание и на здравето си - дано отидат на нужните прегледи.

Водолей

При тях на фокус са романтиката, сексът, творчеството и заниманията. През сезона се посвещават на любовта си към близките, разрешават на другите да ги обичат, демонстрират какви са в действителност, откровени са и блестят като звезда. Трябва да са почтени и себе си, по този начин ще могат да станат по-уверени. А увереността е много секси и притегля останалите към тях. Нека не задържат нищо в себе си, да покажат сладките си странности и лудости, да кажат в действителност какво мислят. На хората това ще им се хареса.

Риби

Те ще се концентрират върху дома, фамилията и домашните въпроси. Все отново, Рибите ще могат да се възползват от това, че този сезон е най-социалният в годината, като канят посетители у дома за вечеря, като вършат домашни празненства, като провеждат кино вечери с родственици и другари. Тези зодии ще желаят да са повече в дома си, няма доста да им се излиза, само че това е превъзходен интервал да се сближат със съквартиранта или фамилията. А и може да създадат промени в дома - да купят нови мебели, да украсят и т.н.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР