След като нарочи макароните за храна на простолюдието в кулинарното

...
След като нарочи макароните за храна на простолюдието в кулинарното
Коментари Харесай

Нора Недкова с нова кулинарн издънка след макароните

След като нарочи макароните за храна на простолюдието в кулинарното предаване “Черешката на тортата “, Нора Недкова продължава с кулинарните откровения. Философските й размишления този път са ориентирани към мусаката, която също е нeдостойно ядене съгласно префинената плеймейтка, която в „ Биг Брадър “ сподели, че не знае какво работи основният прокурор. Миньончето се появи от морето и в опита си а бъде истинска с текст под фотография, написа: „ В живота не всеки има смелостта да получи най-хубавото. Затова някои строят крепости,а други ядат мусаки “.

Със сигурност тези думи не са нейни, въпреки че звучат тъкмо толкоз семпло, колкото изреклата ги, тъй като в замъците също се яде, пък и едното няма нищо общ с другото. Ако фразата звучеше: “Едни строят крепости, а други гният в колиби “, умозаключението на Норчето можеше и да има смисъл, само че тя играе на несъмнено в постовете с и написа за мусаката, която явно добре познава.

В желанието си да покаже, че не счита ястието за почтено, Недкова влезе в устите на почитателите си, които се надпреварваха да й изясняват какъв брой забавна гозба е мусаката и да й напомнят гафа с макароните. А това е и задачата на постта-да притегля внимание.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР