След дебати не по същество, които преминаха в нападки, нецензурни

...
След дебати не по същество, които преминаха в нападки, нецензурни
Коментари Харесай

Спряха избора на нов състав на Комисията по досиетата

След диспути не всъщност, които минаха в нападки, нецензурни реплики и четене на лирика, депутатите гласоподаваха да се приключи процедурата по желание на нов състав на Комисията по досиетата. "За " решението гласоподаваха 165 народни представители, трима бяха "против ", а петима - "въздържал се ", заяви "Дневник ".

Кандидат на ГЕРБ за ръководител на комисията щеше да бъде депутатът Антон Тодоров, само че след рецензии от обществото, опозицията и извънпарламентарни партии ръководещите взеха решение да спрат процедурата за избор на членове на комисията.

Днес ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов стимулира предлагането с "необходимостта от публичен спор, в това число и регламентиране на нови и съответни на упованията функционалности на груповия орган ".

Веднага след изявлението му от парламентарната естрада започнаха да се насочат грозни реплики.

Наложи се ръководителят на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов още веднъж да вземе думата, с цел да се успокои напрежението.

"Колеги, имахме доста прочувствено начало в днешния парламентарен ден. Знам, че всички са напрегнати, само че въпреки всичко дано се приземим. Това, което вършим, не смятайте, че остава неусетно. Нека не разрушавам институцията Народно заседание ", прикани той.

Цветанов предложи да се премине към гласоподаване, щом няма смислени причини. След това депутатите одобриха решението за прекъсване на процедурата по желание на нов състав на Комисията по досиетата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР