След чудото, което направи Лестър през 2016 година, и спечелването

...
След чудото, което направи Лестър през 2016 година, и спечелването
Коментари Харесай

Дийн Смит несигурен за бъдещето си в Лестър

След чудото, което направи Лестър през 2016 година, и спечелването на купата във висшата лига, 7 години по-късно нещата наподобяват по друг метод. „ Лисиците “ към този момент са в Чемпиъншип, а вчерашният триумф против Уест Хем не бе задоволителен, с цел да резервира елитния статут на отбора. Сега, някои хора, които самоуверено твърдяха, че освобождението на Брендън Роджърс бе неточност, имат  повод още веднъж да изразят своята позиция, а още когато някогашният управител бе освободен, се чуха отзиви, че с Роджърс отпред Лестър просто не може да изпадне.

Е, всичко това е в теорията на вероятностите и от управлението ще би трябвало да носят следствията за своите решения. Дийн Смит също не съумя да извърши задачата и да резервира мястото на Лестър измежду най-хубавите в Англия, а занапред в клуба би трябвало да се вземат значими решения. Изобщо не е несъмнено, че някогашният ментор на Астън Вила ще продължи да води Лестър и през новата акция във второто равнище на британския футбол, като експертът бе много сбит по тематиката.

„ Не зная какво ще се случва оттук насетне, занапред ще беседвам с шефовете. Аз съм тук единствено краткотрайно, и истината е, че не изпълнихме поставената цел. В идващите дни ще стане ясно моето бъдеще, като към момента не мога да кажа нищо. Изпитвам голямо почитание към управлението и съм признателен за шанса, който получих, скърбя обаче, че всичко завършва по този метод “, разяснява Смит 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР